Doğrudan Teknik Destek kapsamında Genel Sekreterlik Verimlilik/Kalite ve Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan “Emin Adımlarla Sağlıklı Eğitimler” Projesi İpekyolu Kalkınma Ajansı’n desteği ile başarı ile tamamlandı.

Genel Sekreterlik toplantı salonunda 30 sağlık personeline yapılan eğitimle sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve nitelikli hale getirilmesi amacıyla “Emin Adımlarla Sağlıklı Eğitimler” Projesi başarı ile tamamlandı.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, "Proje kapsamında konularında uzman hocalar ; Genel Sekreterliğimiz ve birliğimize bağlı sağlık tesislerimizin Eğitim Biriminde görev yapan personellerimize yetişkin eğitmenliği ile ilgili yetkinlik, eğitim yönetimi, eğitimcinin temel özellikleri, eğitim sunumlarının hazırlanması konularında bilgi vererek, katılımcıların eğitimcilik becerilerini daha etkin ve daha verimli bir şekilde kullanarak tüm eğitim süreçlerini rahatlıkla yürütebilir hale gelmesi sağlanmıştır. İpekyolu Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandığımız  “Emin Adımlarla Sağlıklı Eğitimler” projesi ile 19-23 Haziran 2017 tarihleri arasında Genel sekreterlik toplantı salonunda 5 gün 40 saat eğitim alan katılımcılara eğitim sonunda katılım sertifikaları Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr.Cengiz Yorulmaz ve Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya'nın katılımı ile takdim edilmiştir. Projelerimizin hayata geçirilmesinde yaptıkları ve yapacakları katkılardan dolayı İpekyolu Kalkınma Ajansı’na teşekkür ederiz" denildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha