Göz hareketleri ile duyarsızlaştırma ile ilgili tüm çalışmaları uzman psikologlar yardımıyla, travmanın ne olduğuna ve ne zaman gerçekleştiğine dair incelemeler yapılmasını sağlayabilirsiniz. EMDR terapi tekniğiyle iş hayatı, aşk hayatı, davranış durumu gibi pek çok farklı alanda size etkisi olabilecek tedavi uygulama girişiminde bulunuluyor.

Madalyon Klinik EMDR

Travmatik vakaların kişiyi etkilemesinin önüne geçmek, Madalyon Klinik tarafından özel olarak değerlendirilen ve herkes için özel olarak dikkat edilen bir süreci ortaya çıkarıyor. Türkiye’de Ankara ve İstanbul bünyesinde kliniğin şubelerine ulaşabilir, göz hareketleri ile duyarsızlaştırma tekniğiyle özel olarak destek alabilirsiniz. Hangi problemlerin bulunduğuna bağlı olarak hem kişinin isteklerine hem de davranışlarına bağlı hareket edilebiliyor. EMDR terapi tekniğiyle birlikte, geçmişte karşılaşılmış olan travmatik bir olay için özel olarak sadece olumsuz düşüncelerin ortaya çıkmasının önüne geçmek mümkün oluyor. Oluşan olumsuz bakış açısı hem hastanın hayatını doğrudan etkileyeceği hem de ilerleyen yıllarda unutamadığı durumun o kadar da olumsuz etkilemeyeceği yapıyı ortaya çıkartacağı için tedaviler son derece önemlidir.

EMDR Terapisi Madalyon Klinik

Göz hareketleri ile duyarsızlaştırma olarak da tanımlanan EMDR terapi seansları 1 veya 3 seans aralığında belirleniyor. Buna uygu şekilde en başarılı çözümlerin elde edilebileceği ve terapi görülmesi gereken durumlara yönelik değerlendirme yapılabilecek süreci Madalyon Klinik ile yönetme olanağına sahip oluyorsunuz. Türkiye’de Ankara ve İstanbul bünyesinde özel olarak hizmet vermeye devam eden klinik şubelerinde binlerce kişinin hem iş hem aile hem de arkadaş çevresine yönelik hayatlarını etkileyen durumlarla karşılaşılabiliyor. Travmatik olaylar da dahil olmak üzere, kişinin kendisine soru sorma amacıyla girişimlerde bulunabileceği tüm durumlar analiz edilebiliyor.

EMDR Terapisi Kaç Seans Sürer?

İstanbul Suadiye – Kazım Özalp Cad. No: 26/2, Ankara Kavaklıdere – Atatürk Bulvarı No: 229, İstanbul Levent – Karanfil Sokak No: 5 lokasyonlarında Madalyon Klinik bulunuyor. Üç farklı şubesiyle binlerce kişinin psikolojik ve duygusal sorunlarının çözüme kavuşturulmasını sağlayan kliniklerde 1 ila 3 seans içerisinde terapinin başarılı sonuçlanması mümkün oluyor. EMDR uygulanan hastalarda rahatsızlığın nedeninin ne olduğuna bağlı olarak seans sayısının ve gidişatının doğrudan hastanın tepki verme durumuna uygun şekilde gelişmesi mümkün oluyor. Ankara’da, İstanbul Avrupa Yakası veya İstanbul Anadolu Yakası bünyesinde bir terapi seansı belirlemek istediğiniz taktirde sabit hattı kullanmanız gerekecektir. Üç hat yerine, sabit 444 85 90 telefon numarası belirlenmiş ve hem İstanbul hem de Ankara için tüm hastalara özel olarak terapi talebinde bulunma fırsatı tanınmıştır. Hastalar için EMDR terapi tekniğinin uygulanabilmesi için öncelikle [email protected] mail adresinden veya telefon numarasından randevu almanız gerekecektir. Buna uygun şekilde başvurularınızı yaptığınızda, hangi tedavi tekniğinin uygulanacağı tamamen terapistiniz tarafından özel olarak belirlenecektir.

Kaynak: https://madalyonklinik.com/blog/emdr-terapi

Editör: Adıyaman Haber