Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Taşolar Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğünce yılın doktoru seçildi. Ödülünü de

Ankara’da Grand Ankara Oteli’nde düzenlenen bir törenle Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın elinden aldı.

Geleneksel olarak Sağlık Bakanlığı tarafından her sene yapılan, 81 ilden kendi illerinde sağlık çalışmalarına yaptıkları katkı, sağlık hizmetlerindeki fedakârlıkları ve duyarlılıkları dikkate alınarak belirlenen Yılın Doktorları ödül töreni bu sene 14 Mart tarihinde gerçekleştirildi.

Milletvekilleri, T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşarları, İl Sağlık Müdürleri ve çok sayıda yetkilinin katıldığı toplantıda, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın son 8 yılda sağlık alanında yapılan hizmetler ve dönüşümü anlattığı, vatandaşın en kaliteli hizmeti ücretsiz almaları ve hiçbir konuda mağdur edilmemeleri için hayata geçirilen çalışmaları anlattığı bildirildi.

Ödülü alan Dr. Hakan Taşolar ise 14 Mart Tıp Bayramı gibi anlamlı bir günde ödül almanın kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek, “Sayın bakanımızın elinden bu ödülü almak beni duygulandır ve onure etmiştir. Öncelikle bu ödülü bana layık gören tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bütün çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını gönülden kutluyorum. Bu ödülü bütün hekim arkadaşlarım adına alıyorum.” dedi.

Haber-Metin HARIKÇI

Editör: Adıyaman Haber