Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle tedbirler sıklaştırılırken CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, önlüğünde iş insanı Mehmet Karahan, tarafından alınan bin tulum İl Sağlık Müdürü Doktor Erdoğan Öz'e sağlık çalışanlarına dağıtılmak üzere teslim edildi.

-"BERABER KAZANACAĞIZ"

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, yaptığı açıklamada, Kovit-19 virüsü ile savaşa katkı vermek adına en önde savaşan sağlık çalışanlarına destek olmak istediklerini kaydetti.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman CHP İl Başkanı Burak Binzet, girişimler ile Sayın Mehmet Karahan tarafından bin tane tıbbi tulum  82. Yıl Hastanesinde bulunan İl Sağlık Müdürlüğüne teslimatı yapıldı.

Bugün saat:11 de Adıyaman Sağlık Müdürü Erdoğan Öz'e teslim ettikleri belirtilerek, "Katılımda bulunan CHP yönetim kurulu üyeleri ile 82. Yıl Hastanesi'nde olan sağlık müdürlüğüne giderek "beraber kazanacağız" sloganı ile sağlık müdürlüğüne binasında teslimatı yaptık. İçinde bulunduğumuz durum halkımızın dayanışma ve beraber olma zamanındır. CHP tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da üzerine düşen toplumsal dayanışma görevini her zaman yerine getirmekte ve getirme noktasında bundan sonrada hep hazır olacaktır."şeklinde ifaade etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha