Çelikhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Koç, yaptığı açıklamada, "İlçede şu ana kadar vakaların olmaması bizi rahatlatıyordu."dedi

Özellikle Kurban Bayramı sonrasında yaşanan olayların kendisini derinden üzdüğünü aktaran Koç, "Kurban bayramından bu yana üzücü bir tablonun çıkması bizi derinden üzmüştür. Çelikhan halkı gerçekten çok doyarlı ve sosyal mesafeyi koruyan bir anlayışa sahip."diye konuştu.

Koç açıklamalarına şöyle devam etti: 

"Çay ocakları ve berber esnafları kendi isteğiyle bize başvurarak koronavürisin tedbirini elde bırakmamak için birkaç gününe kapatmak kararı verilmişti. Bu duyarlı davranışından dolayı esnaflarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum. Koronavirüs ile mücadelemiz devam etmektedir. Sayın kaymakamımızda, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile beraber bu işin takipçisi olacağız. Her gün vatandaşları ve esnafları uyarıyoruz. Burada sayın kaymakamımız bu konuda vatandaşları bilgilendiriyor ve sosyal mesafeyi, hijyenik ve maskelerin takılmasına özellikle bu konuya çok eğilimlidir. İnşallah tüm vatandaşlarımız ve Esnaf ve Sanatkarlar Odalarımızda daha duyarlı olacaktır. Sosyal mesafeye, hijyene ve maskeye çok dikkat etmeleri gerekmektedir. Tüm Çelikhan halkımıza başarılar diliyorum sağlıklı kalın ve mecburiyet dışında çarşıya çıkmayalım evde kalalım."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha