Sağlık Sen Adıyaman Şubesi tarafından organize edilen ‘’ADSM’lerde görev yapan sağlık çalışanlarının talepleri, görev yaparken karşılaştıkları problemler ve bu problemlerin çözüm önerileri’’ konulu toplantı düzendi.

Toplantıya Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Yasin Barutçu, Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimi Dt. Burhanettin Kömüroğlu, Başhekim Yrd. Dt. Nafiz Ünsal , ADSM Müdürü Mehmet Güven, ADSM Sağlıksen Temsilcileri Osman Sürücü ve Nuri Öner,  ADSM’de görev yapan Diş Hekimleri ve Sağlık çalışanları katıldı.
Konu İlgili olarak Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, Sağlık Sen Adıyaman şubesi olarak göreve geldiğimizden beri sağlık çalışanlarımızın her konuda yanında olduk. ADSM’lerde görev yapan sağlık çalışanlarımızın, çalışma şartlarının düzenlenmesi, özlük haklarının iyileştirilmesi, döner sermaye adeletsizliği, ADSM’lerin peroformans kriterleri gibi birçok konuda  görüş alışverişinde bulunarak kapsamlı bir rapor hazırladık. Mini bir çalıştay olarak niteleyebileceğimiz şekilde gerçekleşen toplantımızda, hazırladığımız raporu kısa bir süre içerisinde dosya haline getirip Genel Merkezimize sunacağız. Toplantıya katılan ADSM Yöneticilerimize ve ADSM’de görev yapan Sağlık çalışanlarımıza sundukları katkı ve özverilerinden dolayı teşekkür ederimdedi.
ADSM Başhekimi Dt. Burhanettin Kömüroğlu ise düzenlenen toplantının sağlık çalışanları açısından güzel sonuçlar doğuracağına inandığını belirterek,  toplantıda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber