Yakındoğu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olduktan sonra çeşitli kurumlarda diyetisyen olarak görev yapan Adıyamanlı Ayşe Şura Korkmaz, elde ettiği deneyimleri hemşerilerinin sorunlarının çözümünde kullanmak amacıyla kendi ofisini açtı.

Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan açılış törenine; AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, ATAD Başkanı Fatih Adıyaman ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli meslek gruplarından davetliler ile basın mensupları katıldı.

Ofisin açılış programında konuşan Ayşe Şura Korkmaz, şunları söyledi: “Beslenmeden kaynaklanan sağlık sorunlarından olan kilo alma ve kilo verme, sağlıklı beslenme, gebelik döneminde ve emziklilik döneminde beslenme, obezite tedavisi, çocukluk döneminde kilo kontrolü gibi durumlarda kişiye özel beslenme ve diyet programı planları yapacağımız ofisimizde Adıyamanlı hemşerilerimizi misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız. Bahsettiğimiz konularda halkımızın sorunlarına çözüm bulabilmek için gerek lisans eğitimi boyunca, gerekse eğitim sonunda çalıştığım kurumlardaki çalışmalarım ve katıldığım beslenme ve diyetetik kongrelerle gerekli birikime sahibiz. Bunların yanında lisans tezimi de b12 vitaminin beyin fonksiyonu üzerine tamamlayarak bu alanda da önemli bir birikim elde ettim. Tek amacım, sağlıklı beslenmeyi bireylerin yaşam kalitesini arttırarak birçok hastalığa yakalanmadan koruyucu bir tedavi yöntemi ile kişiye özel beslenme programları oluşturup, bu şekilde bireyleri topluma kazandırmaktır. Bilimin ışığında yürümeyi kendimize hedef edindik. Hızlı ve doğru sonuç, kişiye özel ve sürdürülebilir bir beslenme ve uzman kontrolünde bir beslenme programı için halkımızla tanışmamızın vakti gelmiş demektir."

Korkmaz’ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve diğer davetliler tarafından ofisin açılış kurdelesi kesildi. Açış töreni ikram sunumuyla sona erdi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha