İlk olarak Adıyaman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Fatih Doğan ziyaret edildi.ATSO’nun faaliyetlerini Başhekim Doğan ile paylaşan Başkan Yardımcısı Ahmet Metin Günay,iki kurumun işbirliği noktasında fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başhekim Fatih Doğan, bütün kurumlarla koordineli çalıştıklarını vurgulayarak sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere birçok projede ATSO ile de işbirliğine açık olduklarını söyledi.Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşe Gül’den kadınların sosyo-ekonomik hayata daha fazla katılımlarının sağlanması için proje çalışmaları yapmaları çağrısında bulunan Başhekim Doğan, ziyaret nedeniyle teşekkür etti.
Ziyaret iyi niyet temennileriyle sona ererken Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ayşe Gül, Başhekim Doğan’a çiçek takdim etti.
ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Metin Günay ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ayşe Gül, daha sonra Gözde Hastanesini ziyaret etti. Başhekim Dr. Mehmet Çalış ve İşletme Müdürü Selda Dereci ile bir araya gelen Günay ve Gül, 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak çiçek takdim etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha