Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen eğitime İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Erdoğan Öz, Sağlık Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Aziz Gür, Halk Sağlığı Başkan Yrd. Dr.Osman Küçükkelepçe, İl Ambulans Başhekimi Dr.Ziya Gül, İlçe Sağlık Müdürleri, Hastane Başhekimleri, Şube Müdürleri, Adıyaman Valiliği BİMER Genel Koordinatörü Ayhan Yılmaz, Sağlık Müdürlüğü BİMER Koordinatörü Gaffari Akkuş ve BİMER Kullanıcıları katıldı.
BİMER eğitim toplantısında İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, 2006/3 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile yürürlüğe giren ve bir halkla ilişkiler uygulaması olan Başbakanlık İletişim Merkezi’nin önemine binaen kısabir konuşma yaptıktan sonra  eğitime devam edildi.
BİMER Kurum Ağaç Yapısı yeniden güncellendiğinden dolayı, sistemin tanıtılması, sistemde oluşabilecek aksaklıkların giderilmesi ve sistemin teknik kullanımına yönelik karşılaşılan sorunlar karşısında başvuru işlemlerinin demokratik ve şeffaf yönetimin gereği olan eşitlik, tarafsızlık ve açıklık ilkelerine uygun olarak gerçek ve tüzel kişilerin bilgi edinme hakkını kullanmalarına ilişkin yapılacak en hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırmak bakımından Valilik BİMER Genel Koordinatörü Ayhan Yılmaz ve  BİMER Koordinatörü Gaffari Akkuş tarafından bir eğitim verildi.
BİMER portal sistemi üzerinde bilgi paylaşımında bulunarak, çeşitli sunum ve uygulamalar sonucunda eğitim sonlandırıldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha