Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen banka promosyon ihalesinde sağlık çalışanı tek seferde peşin olarak 4 bin 400 lira promosyon almaya hak kazandı.
İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ihaleye İl Sağlık Müdürümü Uzm.Dr.Erdoğan Öz, Adıyaman Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Barutçu, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Osman Aydın, Personel ve Destek Hizmet Başkan Yardımcısı Ramazan Çatan, Şube Müdürü Abuzer Okutan, Mutemetlik Birim Sorumlusu Mehmet Tunç ve banka çalışanları katıldı.
Açık artırma 6 saat süren yoğun bir teklif pazarlığının ardından 4 bin 400 lira üzerinden promosyon ödemelerinin yapılması konusunda Ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı.

-"ÇALIŞANLARIMIZIN REKOR DÜZEYDE ALACAĞI BANKA PROMOSYONU HAYIRLI OLSUN"

Yaklaşık 2 aydır üzerinde çalıştıklarını ve bugün ise sağlık çalışanlarına 4 bin 400 promosyon müjdesini verdiklerini belirten Adıyaman Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Barutçu, "Bir Adıyaman Sağlık-Sen klasiği 4 bin 400 lira promosyon hayırlı olsun. Ziraat Bankası tarafından sağlık çalışanlarımıza; 4 yıllık, tek seferde ve peşin olarak  4 bin 400 lira promosyon ödenecek. Yaklaşık 2 aydır üzerinde çalıştığımız ve sağlık çalışanlarımızın rekor düzeyde alacağı banka promosyonu hayırlı olsun. Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı olarak sağlık çalışanları adına katıldığım ve promosyon ihale Komisyonunda birlikte görev aldığımız; İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Erdoğan Öz, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Osman Aydın, Personel ve Destek Hiz. Bşk. Yrd. Ramazan Çatan, Şube Müdürü Abuzer Okutan, Mutemetlik Birim Sorumlusu Mehmet Tunç, Mutemetlik Çalışanlarına ve emeği geçen arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ederim." dedi.

-"TAŞERONDAN KADROYA GEÇEN PERSONELLERİ DE KAPSAMAKTADIR"

İl merkezi ve ilçelerdeki hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarını ve taşerondan kadroya geçen personelleri de kapsadığını hatırlatan Barutçu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Adıyaman'daki Promosyon ihalesi İl merkezi ve ilçelerdeki Hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarını ve taşerondan kadroya geçen personelleri kapsamaktadır. Yapılan promosyon ihalesi çalışanlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı."

-"EMEĞİ GEÇEN HERKESE HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Emeği geçenlere teşekkür eden Hak-İş Konfederasyonu Öz-Büro İş Sendikası Adıyaman İl Başkanı Mehmet Mustafa Turan, "Sağlık çalışanlarımız için gecesini gündüze katan Sağlık-Sen Şube Başkanımız Yasin Barutçu Başkanımıza, İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Erdoğan Öz, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Osman Aydın, Personel ve Destek Hizmet Başkan Yardımcısı Ramazan Çatan, Şube Müdürü Abuzer Okutan, Mutemetlik Birim Sorumlusu Mehmet Tunç, Mutemetlik Çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." şeklinde konuştu

Kaynak: pha