Yeni yapılan 400 Yataklı Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinden gelen kokulardan vatandaş çok rahatsız.

Nerden geldiği belli olmayan pis kokular, hastaneye tedaviye gelen hastalar, hasta yakınları ve de hastanede çalışan personeli ciddi manada rahatsız ediyor.

Konuyla ilgili Adıyamanlılar.net haber sitemiz aracılığıyla yetkililere seslenen bazı hasta,hasta yakınları ve hastanede çalışan personeller şu açıklamayı yaptılar:

“Hastane etrafında çok rahatsız edici, baş döndürücü kokular geliyor. Nerden geldiği belli değil. Ancak hastaneye çok yakın hayvan kesim ve hayvan yetiştirme çiftlikleri var. Biraz uzağında Adıyaman çöplüğü var. Bu kokular vatandaşı, hastaları, çalışanlarını inanılmaz derecede rahatsız ediyor. Burada Hastane yetkililerine, Kamu Hastaneleri Birliğine, İl Sağlık Müdürlüğüne, Adıyaman Valiliğine, Hasta ve hasta Hakları Derneğine (HAYAD) sesleniyoruz. Bu sorununun en kısa zamanda çözülmesini istiyoruz” dediler.

Bizde haber sitesi olarak yetkililerin bir an önce bu pis kokuların nerden geldiğini araştırıp, bulup ve gerekli tedbirleri almasını Adıyaman Halkı adına istiyoruz.

Editör: Adıyaman Haber