Bu sabah midemin üzerinde bir yumruk hissi oluştu birdenbire. Hâlbuki yapılacaklar sırasıyla yapılmıştı her zamanki gibi. Yani, yeni bir güne mutlu ve huzurlu başlamak adına ne gerekiyorsa hepsini yapmıştım sırasıyla. Demek ki bazen kurallar geçerli olmuyor. Öyleyse kuralsızlığı deneyelim biraz.

Ben, kova burcuyum. Yükselenim yay. Üç yıldızımın bulunduğu, ağırlıklı burcum ise oğlak. Disiplin olayı oğlak yüzünden bu kadar yoğunmuş. Vallahi, astroloji haritamı çıkaranın yalancısıyım ben de. Yoksa anlamam burçlardan. Bir ara ilgileniyordum, fakat şimdi sohbetlerinden bile uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü parmak izi kadar özel olduğumuza inanıyorum ve daha fazla kafamı karıştırıp yormak istemiyorum. Sanırım, annemle izlediğimiz Esra Erol’ un evlilik programında duya duya eski ilgi alanları depreşti.

Kova, aklı; yay, dişiliği; oğlak ise disiplini ön plana çıkarıyormuş. Varın bu sentezin ortaya çıkardığı bileşimi siz çözün. Benim gözümde canlanan bir görüntü yok. Fakat kadın- adam demek geldi içimden bir adlandırma gerekirse. Saçmaladığımı biliyorum. Aslında neden saçmaladığımı da biliyorum. Fakat bazen bazı şeyleri istediğiniz zaman, istediğiniz şekilde paylaşamıyorsunuz, maalesef. Ya da kendi adıma konuşayım, paylaşamıyorum. Bugün yapılacaklar listesinde zorlanacağımı düşündüğüm bir ziyaret var. Tanrı, işimi kolaylaştırsın! Amin!