Sağlık Mensupları Dayanışma, Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneği (Sağlık-Der) Adıyaman Şubesi, kurumsal ziyaretlerine devam ediyor.

Sağlık Der kurumsal ziyaretler kapsamında Adıyaman Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimezi  ziyaret etti.

  Sağlık Der Adıyaman Şubesi ildeki teşkilatlanma sürecini tamamladıktan sonra derneğin ilde tanıtımı, kurumsal kimliğinin oluşturulması ve faaliyetlerinin duyurulması amacıyla Şube Başkanı Abdulkadir Bozan ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Bilen, Yard. Doç. Dr. Zeynal Abidin Tak ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimezi ziyaret etti.

Ziyarette Sağlık Der Başkanı Abdulkadir Bzan, Sağlık Der’in faaliyetleri, çalışmaları, yerelde ve ülke genelindeki hedefleri ve misyonu hakkında bilgi verdi, STK’ ların toplumsal rolü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 Adıyaman Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Sağlık Der’in Adıyaman’da teşkilatlanmasının ile katkı sunacağını ve faydalı olacağına inandığını söyleyerek, ülkeye ve topluma fayda sağlayacak STK’ lara ihtiyaç duyulduğunu ve Sağlık Der Adıyaman Şubesinin de bu anlamda bu misyonu sağlayacağını söyleyerek hayırlı olması dileklerinde bulundu.
   

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber