AK Parti Adıyaman Milletvekili Metiner:“Halkın adayı, bizim adayımızdır

 AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde bazı aday adaylarının, kendi adayıymış gibi propaganda yaptığını belirterek, hiçbir aday adayıyla çalışmadığını, halkın adayı ve genel merkezin iradesiyle ortaya çıkacak adayın, kendi adayları olduğunu söyledi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, “30 Mart 2013 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adayı arkadaşlarımız Adıyaman ilçe ve beldelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Ancak, bazı aday adayları, siyasi kazanç elde etmek için adımı kullandıklarını üzülerek öğrendim.” dedi.
Bütün adaylara aynı mesafede olduğuna dikkat çeken Metiner, “Aday adayı olan tüm kardeşlerime aynı mesafedeyim. Adıyaman il merkezinde, ilçelerde veya beldelerde bir aday adayıyla çalışmam veya destek vermem söz konusu değildir. Halkımızın adayı, bizim de adayımız olacaktır. Anketler, yapılacak temayül ve genel merkezin iradesiyle belirlenen aday, bizim adayımız olacak ve seçimden başarıyla çıkmak için de tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
Editör: Adıyaman Haber