Metiner’den CHP İl Başkanı Doğan’a Sert Cevap

 
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu hazırlayıp sunduğu programda söylemediği söz için özür dilemeye çağırmasına ve kendisine ait olmayan sözleri tırnak içine almasına sert tepki göstererek, istifaya çağırdı.
 
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan’ın bugün yaptığı basın toplantısında kendisine ait olmayan sözleri tırnak içine aldığını ve özür dilemeye çağırdığını belirterek, “Yalan söylemek ve yalan üzerinden siyaset yapmak, bir siyasetçiye yakışır mı? Mehmet Metiner’in böyle bir beyanı yok. Herkes kolaylıkla programı izleme şansına sahiptir. Tırnak içine aldığı sözler bana ait sözler değildir. Bana ait olmayan sözleri tırnak içine alarak, yalan söyleyip, yalan üzerinden siyaset yapması, CHP’nin düştüğü durumu gösterir” dedi.
 
Doğan’ın kendisini özür dilemeye davet etmesine de değinen Metiner, “Benim demediğim cümleler için beni özür dilemeye davet eden CHP İl Başkanı, o kadar Alevi kardeşlerimizin sorunlarına hassassa, CHP’de ne işi var? Dersim’i bombalayan, Alevi kardeşlerimizi katleden, onların onurlarıyla oynayan ve sürekli Alevi sorunu yaratan bir CHP’de ne işi var? Özür dileyecek ve istifa edecek birisi varsa, Aleviler üzerinden siyaset yapan ve Alevi sorununu yaratan CHP’de il başkanı olduğu için kendisi özür dilemeli ve derhal istifa etmelidir” dedi.
Editör: Adıyaman Haber