Ak Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı F. Hüsrev Kutlu, Eski Adliye Sarayı’nın karşısındaki Seçim İrtibat Bürosu’nda katılımcılara hitap etti.

 Eski Adliye Sarayı karşısındaki İrtibat Bürosunda partililere hitap eden Başkan Adayı Kutlu, kutsal bir dava için yola çıktıklarını belirterek; “Bu yolda ezilmek var, hor görülmek var, ama ne olursa olsun yanımızda millet var, yüreğimizde inanç var. Allah’ın izniyle bu milletin iradesi gür bir şekilde sandığa yansıyacaktır” dedi.  

30 Mart’ta Adıyaman’a AK Parti’nin damgasını gür bir şekilde vuracaklarını da dile getiren Kutlu, coşkulu katılımcılara yönelik konuşmasını şöyle sürdürdü: 

“AK Parti iktidarından önce Türkiye borç batağındaydı. İstikrarsızlık diz boyuydu. AK Parti iktidarıyla birlikte Allah’ın izniyle ve sizlerin desteğiyle borçlar bir bir ödendi, memleket kalkındı. Daha da yükseklere doğru hızla kalkınıyor. 

 30 Mart’ta, Allah’ın izniyle şehrimize AK Parti’nin damgasını gür bir şekilde vuracağız. 30 Mart’tan sonra öyle bir belediyecilik yapacağız ki; 3-5 yıl sonra Adıyaman’a gelenler Adıyaman’ı tanımayacak. 

5 Yıl İçerisinde Yepyeni Bir Şehir Meydana Getireceğiz 

Memleketimize öyle bir hizmet edeceğiz ki; yeni yollar, yeni çarşılar, yeni alışveriş merkezleri, yeni kültür merkezleri, yeni parklar, yeni trafik düzenlemeleri derken yepyeni bir şehir meydana getireceğiz. AK Parti’ye yakışan ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gurur duyacağı bir şehri oluşturacağız. Bunu yaparken Başbakanımızın ve hükümetimizin desteğiyle yapacağız. 

Adıyaman’ımızı Çevre İllerden İleriye Götüreceğiz

Allah’ın izniyle Adıyaman’ımız çevre illerden fersah fersah ileriye geçecek. Yaşanabilir bir kent olacak. İstihdamda yeni bir çığır açacağız. Bugün kaç tane işadamımızla görüştüm. Şimdiden Adıyaman’a onları davet ettim. Adıyaman’ımıza gelen iş adamlarına her türlü kolaylığı sağlayacağız. Burayı kendi memleketleri gibi görecekler. Buraya gereken yatırımları yapacaklar.”                 

 

Editör: Adıyaman Haber