Yaklaşan yerel seçimler münasebetiyle seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı F. Hüsrev Kutlu, yoğun çalışmaları arasında Ankara’ya giderek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. 

Başbakan Erdoğan’la Adıyaman adına görüştüğünü dile getiren Başkan Adayı Kutlu; “Değerli hemşehrilerim adına Sayın Başbakanımızla bir görüşme yaptım. Olumlu, verimli bir görüşme oldu. Hepinize mahsus selamları var, çalışmalarınızı, gayretlerinizi tebrik ediyor. 

Bugün itibariyle yeni bir döneme girmiş oluyoruz. Bundan sonra daha fazla heyecan, daha fazla gayret, daha fazla çalışma ve 30 Mart akşamına kadar durmadan çalışacağız ve de AK Parti bayrağını Adıyaman’ın zirvesine dikeceğiz” dedi. 

Meclis üyeleri listesinde gençlere ve bayanlara da yer verdiklerini belirten Kutlu konuşmasını şöyle sürdürdü: 

“Yapmış olduğumuz listede 30 yaşın altında 4 tane genç arkadaşımız var. 6 bayan arkadaşımız görev alacak. Bu hiçbir partide yok. Geleceğin başkanları, milletvekilleri ve partimizde görev alacak olanlar bu gençlerdir. 

Bizde küskünlüğe, kızgınlığa yer yok. Hepimiz biriz, beraberiz. Tek bir gayemiz var; AK Parti’nin bayrağını Türkiye’nin en yüksek burcuna dikmektir. Adıyaman’da dikeceğimiz AK Parti bayrağını sadece Türkiye değil, sadece Ankara değil, bu bayrağı İsrail görmeli, Tel-Aviv görmeli. Tel-Aviv görüp titrerken Kudüs’teki, Gazze’deki Filistinli yüreğine su serpmeli. Suriye’de işkence altında olan Müslüman kardeşlerimiz umutla Türkiye’ye bakmalı. Amerika’daki, İngiltere’deki, Fransa’daki Türkiye düşmanları yaptıklarına yapacaklarına pişman olmalı. Size güvenerek yola çıktık. İnşallah biz de sizi mahcup etmeyeceğiz. Adıyaman olarak en güzel cevabı dünyaya vereceğiz. Yolumuz açık, davamız kutlu ve 30 Mart zaferimiz şimdiden kutlu olsun.” 

 

Editör: Adıyaman Haber