Gazeteci Yazar Naif Karabatak, AK Parti’den Adıyaman İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adaylık başvuruları devam ederken, Gazeteci Yazar Naif Karabatak da Adıyaman il Genel Meclis Üyeliği için AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığına evraklarını teslim ederek aday adayı oldu.
 
Naif Karabatak Kimdir?
30 Ocak 1964 Adıyaman doğumlu olan Karabatak, ilk, orta ve lise tahsilini Adıyaman’da tamamladı. Açık Öğretim Fakültesi Büro Yönetimi 2. Sınıf öğrencisi.
1980 yılında girdiği İl Özel İdaresinden, Personel Şefi olarak 2006 yılında emekliye ayrıldı.
Karabatak, gazeteciliğe 1979 yılında, Milli Gazete ve Yeni Devir gazetelerinde muhabirlikle başladı. 1980 yılından itibaren iki gazetenin Adıyaman temsilciliğini aldı. 1987 yılında Zaman Gazetesinin muhabirliğine ve temsilciliğini yaptı. 2003 yılında Yeni Şafak Gazetesi temsilciliği görevinde bulundu.
2005 yılında GAP Gazeteciler Birliği ile GAP Olay Gazetesinin ortaklaşa düzenlediği GAP Oscarı Ödül Töreninde “Yılın Yazarı” olarak ödüllendirildi.
Yerel gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Halen Adıyaman’da yayın hayatını sürdüren Güne Bakış Gazetesi ile www.gazeteadiyaman.com sitesinin Genel Yayın Yönetmeni ve Başyazarı olarak görev yapıyor. Aynı zamanda birçok internet sitesinde günlük yazıları yayınlanıyor.
Zaman, Yeni Şafak, Taraf ve Özgün Duruş gibi bazı yaygın gazete ve dergilerde denemelerim yayınlandı.
Bir Delinin Not Defterinin birinci bölümü olarak “Emmi Hortumu Taksana!” adlı yayınlanmış mizahi bir kitabı var. Tiyatro yazarlığı da yapan Karabatak, Dursun Çavuş filmine konu olan “Dursun Çavuş” kitabının da yazarıdır. Karabatak, evli ve 1’i kız, 2’si erkek olmak üzere üç çocuk babası.
Editör: Adıyaman Haber