Kurulduğu günden buyana İYİ Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hicri Gürsoy, yoğun işlerinden dolayı Merkez ilçe başkanlığından ayrıldı.

Hicri Gürsoy’un başkanlıktan ayrılması sonucu boşalan yerine,  İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Mali Müşavir M.Hakan Karaaslan atandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan M.Hakan Karaaslan, "İyi Parti kurulduğu ilk günden buyana Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin önderliğinde hareket ettik. Bugün bana layık görülen merkez ilçe başkanlığı görevi de en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Partimizde benden önce Merkez İlçe Başkanlığını yürütülen değerli büyüğüm Hicri Gürsoy’a yapmış olduğu çalışmalarından ve emeklerinde dolayı teşekkür ederim.
Bu bizdeki görev değişikliği bir bayrak devridir şeklinde değerlendirilmelidir.

İyi Parti Merkez ilçe Başkanı M.Hakan Karaaslan ‘Siyaseti inandığın yolda yürümek ve halkımıza, milletimize hizmet etme sanatı olarak görüyorum. Bu duygudan hareketle Adıyaman’da siyaset yaparken hiç kimseyi ötekileştirmeden kucaklayıcı bir anlayışla halkımızın yararına olan her projenin her çalışmanın yanında olacağım. Siyasi nezaket içerisinde halkımızın sorunlarını yapıcı muhalefet anlayışı ile siyasi kamuoyunun gündemine taşıyacağım. Hiçbir siyasi partinin düşmanı değiliz ve olmayacağız ancak çetin rakipleri olacağız.”
Bugün umut İYİ Partidir. Her siyasi partiye nasip olmayacak genişlikte nitelikli bir çalışma kadrosuna sahiptir. İYİ Parti cesur yüreklilerin hareketidir." dedi.

Editör: Adıyaman Haber