7 Haziran 2015 seçimleri öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Hasan ACET AK Partiden Aday Adayı olduğunu açıklayarak seçim startını verdi.

Söze kendini tanıtarak başlayan Acet;”1994 bugüne 21 yıldır siyasetin içinde olduğunu, Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve MKYK üyeliği yaptığını söyledi. İki yıl Adıyaman’da Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği,  4 Yıl Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili danışmanlığı ve Özel Kalem Müdürlüğü yaptığını ve halen Adıyaman Belediyesinde Mühendis olarak çalıştığını“ söyledi.
Hasan Acet  sözlerine şöyle devam etti; “Biz Bu topraklarda yetiştik, bu şehrin havasını hep beraber soluduk. Bir parçası olduğum memleketimin topraklarına hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Genç, Dinamik yapımızla, Siyasi deneyimimizle, Hizmete dönük, Ulaşılabilir, Hesap verebilir, Yenilikçi bir siyasetle Adıyaman’a hizmet etmek istiyorum.  Yeni Türkiye Güçlü Adıyaman İçin bugün Ak Partimizden Milletvekili Aday adaylığı için kampanyamızı başlatıyoruz. Bu süreç içerisinde samimiyet ilkesine dayanarak projelerimizi anlatacağız. Ak Partinin kurulduğu günden bugüne takip ettiği ilkeler çerçevesinde çalışarak Adıyaman’a hizmete talibim. 2002 yılından sonra Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yeni bir başlangıç değişim ve dönüşüm başladı. Dünya devletleri arasında daha da saygın bir ülke olduk. Gündem olan değil, gündemi belirleyen güçlü bir ülke olduk. Bir çok yeni kazanımlar elde ettik. İşte bu değişim ve dönüşüm “Yeni Türkiye” başlığıyla Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlunun bayrağı devralması ile geleceğin Türkiyesini n inşaasında emin adımlarla yol alıyor. İşte bu açıdan yeni Türkiyenin oluşumunda AK Kadrolarda yer alarak ülkemizi ve ilimizi daha ileriye taşımak için bu önemli göreve milletin emanetine talibim. Gelin büyük düşünerek Adıyamanımızı daha ileriye taşıyalım. Bugün burada güzel bir başlangıç yapmak istiyorum. Bugün başlangıcını yapıp talip olduğum sürecin Adıyaman’a ve siyasete faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Editör: Adıyaman Haber