Adıyaman MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Erdem Milli Türk Talebe Birliğinin  (MTTB), Ayasofya Caminin ibadete açılması için başlattığı dilekçe kampanyasına destek verdi.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB)’ nin   Adıyaman Şubesi tarafından Demokrasi Parkı`nda `İmza Değil, Dilekçe` sloganıyla başlattığı Ayasofya Caminin ibadete açılması için başlatılan dilekçe kampanyasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdem de imza atarak kampanyaya destek verdi. MTTB Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Ali Yağımlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Başlatmış olduğumuz Ayasofya Cami ibadete açılsın kampanyasıyla ilgili toplanan dilekçeler Başbakanlığa iletilecek. Bu kampanyamız 29 Mayıs tarihine kadar sürecek. Kampanya kapsamında ilk olarak Demokrasi Parkında stant açtık. Şehrin diğer bölgelerinde bu standı açacağız. Ayasofya Camii`nin simge olarak kalmadan, cami olarak faaliyet göstermesini istiyoruz. İnşallah istediğimiz gibi sonuçlandıracağız" dedi
MHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemin imza atarak kampanya katılması Adıyaman halkı ve Demokrasi parkında ki güneşlenen  vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Kampanyayı düzenleyen Milli Türk Talebe BirliğiAdıyaman Şube Başkanı Muhammed Ali Yağımlı ile beraberindeki heyet yaptıkları açıklamada MHP Adıyaman Belediye Başkan Adayının stadımızı ziyaret ederek Dilekçe yazıp İmzalaması Bizleri onurlandırdı. Ülkemizde çok önemli bir İbadet hane var Burası Ayasofya senelerdir kapalı. Bizler Bu kutsal mekanın ibadete açılması için Ülke genelinde bir imza kampanyası düzenledik Adıyaman’da düzenlediğimiz bu kampanyamıza vatandaşlarımızın ilgisi yoğun bir şekilde sürüyor MHP Adıyaman Belediye Başkan adayının dilekçeyi imzalayarak desteklemesi çok güzel bir duygu bizler için sayın Başkan Adayı Mehmet Erdeme teşekkür ediyoruz çalışmalarında başarılar diliyoruz dediler.
Editör: Adıyaman Haber