CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu makamında ziyaret etti.

 
Beraberinde CHP İl Başkanı Bilal Doğan ve Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret eden CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, yerel seçimlerde CHP’yi Adıyaman’da kendisinin temsil edeceğini ifade ederek STK’ların görüş ve önerilerini de dikkate alacaklarının altını çizdi.
 
Bakır; “Çok önemli bir meslek örgütü diyebileceğimiz sanayici ve iş adamlarımızı temsil eden Sayın Başkanımız Mustafa Uslu beyi ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Adıyaman’a ne tür katkıda bulunabiliriz, neler yapabiliriz konusunda bir fikir alış verişi noktasında dayanışma içerisinde olmamız gerektiğine dair görüş birliğine vardık. Görüş ve önerileri için ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu beye teşekkür ediyorum” dedi.  
 
CHP İl Başkanı Bilal Doğan da ATSO’nun önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek; “Ticaret ve Sanayi Odası şehrin gelişmesine ve kalkınmasına yön veren en önemli mesleki kuruluşlarından bir tanesidir. Sayın Mustafa Uslu’nun başkanlığında gerçekten hizmet binasının yapılması, buradaki toplantı salonları, fuar alanının yapılıyor olması şehre güzellik katmıştır. Kendisine Adıyaman’a olan hizmetlerinden dolayı da teşekkürlerimizi ilettik. Belediye Başkan adayımız Zeynal Bakır Belediye Başkanı seçildiğinde Adıyaman’a neler yapabileceğimiz konusunda kendisinden fikirler aldık. Adıyaman hepimizin. Hep beraber bu şehri güzel yerlere taşımak için çalışıyoruz. Bu nedenle de ATSO Başkanı ve mensuplarının görüşleri bizim için önemlidir. Kendisine bu değerli fikirlerinden dolayı da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, ATSO’nun her adaya ve partiye eşit mesafede olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Önümüzdeki süreçte Adıyaman’a 5 yıllık hizmet edecek Belediye Başkanını seçeceğiz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da seçim sürecine girildi. Zeynal bey uzun zamandan beri çalışmalarına başlamış ve CHP’nin belirlenmiş adayıdır. Şahsım adına kendilerine başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreç çok önemlidir. Adıyaman’a hizmet etme niyetinde olmak büyük bir cesarettir. Çünkü Adıyaman artık iki yüz yirmi bin nüfuslu bir kenttir. Belediye Başkanlığı Adıyaman’a hizmet için önemsediğimiz bir makamdır. Dolayısıyla bu hizmete talip olduğu için ben kendisini kutluyorum. Bir şeyin altını vurgulamak istiyorum. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasının bütün siyasi partilere aynı mesafede olduğunu belirtmek ve bunun herkes tarafından bilinmesini isterim. Biz hiç kimseye ne yakın ne de uzağız, her partiye ve adaya eşit mesafedeyiz. Bunun altını da çiziyorum. Açıkça söylüyoruz Adıyaman’a kim daha iyi hizmet edecekse Allah ona nasip etsin. Nazik ziyaretleri nedeniyle kendilerine kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Adıyaman Haber