Şahin, yaptığı açıklamada, yıllardan beri siyasetin içerisinde birisi olarak kentin sorunlarına hakim olduğunu söyledi.

Adıyamanın en büyük sorunun sulama olduğunu dile getiren Şahin, kendisinin de bir Ziraat Mühendisi olduğunu hatırlatarak, bunların çözümü noktasında önemli bir katkısının olacağına işaret etti.

Köylülerin dertlerini iyi bildiğini vurgulayan Şahin, bir halk çocuğu olarak o sorunlarını çözeceklerini dile getirdi.

Eğitimden turizme kadar Adıyamanın bütün sorunları için proje hazırladıklarının altını çizen Şahin, bu projelerin hayata geçmesi için halkın destek vermesi gerektiğini kaydetti.

- BAŞKA BİR PARTİYE MİLLETVEKİLİ GEÇİŞİ OLMAYACAK

Son dönemlerde CHPden seçilip AK Partiye geçişlerin olmayacağı konusunda seçmenlere söz veren Şahin, şöyle konuştu:

Adıyamanda bir daha öyle birşey olmayacak. Seçmenlerimize bu konuda söz veriyorum. Onların iradesinin üzerinde hiçbirşey şoktur. Ben yıllardan beri partimin hizmetinde olan bir insanım. Partimin her biriminde görevde bulundum. Hiçbir zaman küsmeden verilen görevi elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Bu konuda seçmenimizin bizlere güvenmesini istiyorum

- KARDEŞİNİZE DESTEK OLUN

Seçmenlere de seslenen Şahin, Ben sizlerin bir kardeşiyim. Bir defalık bana şans vermenizi istiyorum. Bu memleket için hazırladığımız projelerin hayata geçmesi için desteğinize çok ihtiyacımız var. Arkadaşlarımla birlikte Adıyamanı mecliste en güzel temsil edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Biz ağa falan çocuğu değiliz. Bu halkın çocuğu, köylüleriz diye konuştu.

PHA

Editör: Adıyaman Haber