CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, bir ilk gerçekleştirerek Yönetim Kurulu toplantısını tüm üyelerine açtıklarını söyledi.

 Kılınç, basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı sonunda seçim startının verildiğini bildirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Seçimler hangi tarihte olursa olsun biz ilçemizde, beldelerimizde ve köylerimizde seçim çalışmalarımıza başladık. Ve bugün bir ilk gerçekleştirerek yönetim kurulu toplantılarımızı, yönetimimizin almış olduğu karar itibarıyla üyelerimizle birlikte ilkini gerçekleştirdik. Bundan sonra yapacağımız tüm toplantılarımızı üyelerimizle birlikte yaparak, çalışmalarımızı daha geniş kapsama taşıyacağız. Bugün yapmış olduğumuz toplantı çok verimli geçmesi bizleri mutlu etti. Katılan tüm üyelerimize, partililerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızı daha da hızlandırarak, eksik kaldığımız köy ziyaretlerini esnaf ziyaretlerini, dernek ziyaretlerini yaparak sorunları dinleyip, vatandaşın dertlerine ortak olup çözümlerimizi anlatacağız” dedi.
Başkan Kılınç, “Mevcut iktidar partisinin son dönemlerde yaşamış olduğu sorunların ve ilçemize gerekli hizmeti yapamayan bir yerel yönetimin başarısızlığı, bunların doğru okunması halinde hem yerelde hem genelde başaralı olacağımızın kanaatini taşımaktayım. Başta hedefimiz halkımıza hizmettir. İlçemiz insanının her derdi bizim derdimizdir, her sıkıntısı bizim sıkıntımızdır sorumluluğu ile şimdiye kadar hizmet etme gayreti gösterdik. Ancak sorunların daha süratle ve eşit, hakkaniyet içerisinde çözülmesi için ilçemizde yerel yönetime talibiz.
2,5 yıldır iktidarı arkasına alan bir yerel yönetim ve ne yazık ki iktidarın nimetlerinden faydalanamayan ve gerekli hizmeti alamayan ilçemizin durumu göz önündedir. Bu yüzdendir ki İlçemiz yerel yönetiminin partimize geçmesi en temel hedefimizdir. Besni’yi mutlak suretle CHP’li bir belediye yaparak gerekli hizmeti halkımıza sunacağız. Bu göreve de partimiz, örgütünün tamamıyla hazırdır şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber