Ziyaretlerde esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Canpolat,  seçim beyannameleri hakkında bilgiler vererek, 1 Kasım’daki seçimlerde destek istedi.
Adıyamana hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten CAanpolat, 1 Kasım’da göreve gelmesi durumunda Adıyamana güzel hizmetler yapma arzusu içerisinde olduğunu kaydetti.

- ESNAFIMIZ KAN AĞLIYOR

Dolar ve avrodaki kur artışı ve piyasada yaşanan ekonomik dalgalanma ile yüksek maliyetlerin esnafları zor durumda bıraktığını söyleyen MHP Adıyaman Milletvekili Av. Mehmet Canpolat, “Özellikle esnaflarımız için önemli projeler hazırladık. Esnaflarımızın çoğu üretim yapamamaktan, ya da ürettiklerini satamamaktan şikâyet ediyor. Esnafımız kan  ağlıyor, Adıyaman Esnafı kredi batağında, dönen çek sayıları ikiye katlanmış durumda. Tabi ki bu durum bizleri üzmekte. Çözüm yolu için,   MHP iktidarında esnafımızın önünü açacağız. kredi batağından kurtaracağız. Esnafımızı çalıştırmak, kazandırmak ve üreten duruma getirmek için elimizden geleni yapacağız.Şehrimizin Ticaret ve sanayi kenti olabilmesi için teşvikleri artıracağız. Esnafımızın elini güçlendireceğiz  Yaşanacak bir Adıyamanı her kesimin sorunlarını çözerek oluşturacağız. Adıyamanın yarınlarının temellerini en sağlam şekilde atacağız” dedi.

- ADIYAMAN  İÇİN BU YOLA ÇIKTIK
Adıyaman için taşın altına elini koyduklarını ve bu uğurda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Canpolat, konuşmasını şöyle tamamladı:

Her zaman dediğimiz gibi fethedilmemiş gönül bırakmayacağız. Adıyaman şehir merkezi, ilçe, belde ve köylerinde bize gösterilen ilgiye de teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Güçlü bir Adıyaman için, sorunlarıyla değil huzur, refah ve kalkınmışlığıyla bilinen bir Adıyaman için bu yola çıktık. Hep birlikte, tüm Adıyamanlı hemşerilerimizle birlikte 1 Kasım’da bunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber