Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sami Ak, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Güneydoğu gezisi kapsamında Adıyaman’da bulunan BTP Genel Başkan Yardımcısı Sami Ak, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu da ziyaret ederek kentin ekonomisi hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Abuzer Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Çelik de hazır bulunurken BTP Genel Başkan Yardımcısı Sami Ak’a Adıyaman İl Başkanı Serap Hanbay ve Merkez İlçe Başkanı Sevgi Arslan da eşlik etti.
BTP’nin politik çizgisinden bahseden Genel Başkan Yardımcısı Sami Ak; “Gezimiz kapsamında Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve son olarak Adıyaman’a geldik. Partimizin verdiği görev doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gittiğimiz illerde de vatandaşlarla görüşüyor STK’larımızı da ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret ettik. Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş bir Türkiye sevdalısıdır. Bu nedenle ülke için çeşitli modeller de geliştirmekte. Partimizin ekonomi modeli bugün birçok ülkede uygulanmakta. Gayemiz Türkiye’nin bağımsız ve hür olması. Doğru bildiklerimizi anlatıyoruz ve anlatmaya da devam edeceğiz. Hiç kimseye kapımız kapalı değil” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu; “Ülkesine ve milletine faydalı olan Misak-ı milli sınırları içerisinde herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Biz olaya böyle bakıyoruz. Siyasi partiler demokrasinim vazgeçilmezidir. Bu ülke hepimizin. Biz ülkemizin büyümesine bakarız. Geçmişe rağmen ekonomi açısından ihracat rakamlarının 2023’te 500 milyarlı rakamları yakalaması açısından son derece önemsediğimiz bir süreci yaşıyoruz. Bu konuda da üretici olarak bu rakamları yakalayacağız ihracatımızı ve istihdamı arttıracağız. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı. Nazik ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Editör: Adıyaman Haber