ALDIĞIN SÖZLERİN HESABINI SORACAĞIZ

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, 3 milletvekili ve 2 belediye başkanının "En kısa zamanda Narince-Gerger arası yolun proje onayını yapıp 2017 yılında yapımına başlanacağı, 2017 yılının sonuna doğruda olsa Gerger-Narince arasındaki yolu da standarda uygun şekilde yapıp Kahta-Siverek yoluna bağlanacağı" sözünün verildiğini anımsattı ve verilen sözlerin hesabını sordu.

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, Adıyaman'da söz verilmesine rağmen yıllardır yapılmayan yolları, farklı bir üslupla dile getirdi. Başkan Binzet'in o açıklaması şöyle:

"Şu Gerger yolunu bir konuşalım Hacı Boğatekin abi

Sevgili hacı abi, sen hep politikacılara soru sorarsın, bu sefer yerleri değiştirelim, ben sana bir şeyler soracağım

17.08.2017 günü Kahta’da vefat eden Muhittin Beyazyıldız’ın taziyesinde, bu arada tekrar Allahtan rahmet dilerim 3 milletvekili ve 2 belediye başkanı ile bir araya geldiğiniz doğru mudur.

Burada bir araya gelip iki belediye başkanı Hüsrev Kutlu ve Yusuf Fırat’ı şahit tutup 3 milletvekilinden 'En kısa zamanda Narince-Gerger arası yolun proje onayını yapıp 2017 yılında yapımına başlayacağız' dediğini Ahmet Aydın yüzlerce kişi huzurunda beyan aldığın ne kadar doğrudur.?

Ahmet Aydın'ın size 'Lımı cımi yok işin. 2017 yılının sonuna doğruda olsa Gerger-Narince arasındaki yolu da standarda uygun şekilde yapıp Kahta-Siverek yoluna katacağız. 4 AKP’li vekil tek vücut olarak ilk talebimiz Gerger yoludur. Bunu yazabilirsin' dediği doğru mudur.

Yanınızda bulunan iki AKP'li 2 vekilde bu konuşmalara katılarak.

'Aydın’ın sözünün hepimiz arkasındayız, Gerger yolunun yapımı için çalışıyoruz' dedikleri ne kadar doğrudur.

Yine bunun sözünü İstanbul’da Adıyaman tanıtım günlerinde kalabalık bir insan topluğu içinde tekrar tekrar aldığın ne kadar doğru abi.

Peki, abi bu kadar sözün üstüne niye bu yolu yaptırmıyorsun güzel abim.

Bizi bazıları kandırıyor.

Sen bize bunu neden yapıyorsun güzel abim benim.

Ayıp olmuyor mu?

Bu yolun bizde izleyicisi olduğumuzu, sana da bu aldığın sözlerin hesabını soracağımızı bilmeni isterim.

Yaptır şu yolu sevgili Hacı Boğatekin..

Yaptır ki AKP'ye yüzde 80'e yakın oy veren Sincik, Gerger halkına verdiğin söz yerine gelsin.

Sevgi ve saygı ile."

Editör: Adıyaman Haber