Adıyaman Belediyesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Belediye Başkan adayı Mehmet Erdem odaları tek tek ziyaret edip çalışan personelden dua ve destek istedi.

Belediye ziyareti esnasında belediye personelinin ve belediyeye gelen vatandaşlarında yoğun ilgisiyle karşılaşan Mehmet Erdem, ziyaretiyle ilgili şunları söyledi; “Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Bugünde belediyemizi ziyaret ederek belediye çalışanlarımızın dua ve desteklerini istedik. Belediye başkanlığımız süresi boyunca ve sonrası Mehmet Erdem olarak hiçbir zaman belediye başkanlığı koltuğunun kibrine kapılmadım. Belediye çalışanımızın hak ettiği ücreti alması için çaba sarf ettik. Eski çalışanlarımızdan kimi görsek hala bizim dönemde aldıkları maaştan bahsediyorlar, bizlere dua ediyorlar.Belediye başkanlığı yaptığım süre boyunca belediye çalışanlarımızla hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadık. Personelimizle her zaman ağabey kardeş gibi olduk. Çünkü belediyecilik ekip işidir. Bir belediye başkanının, bir belediyenin başarılı olması çalışanının başarısına çalışmasına bağlıdır. O nedenle belediye başkanlığım dönemimde ekip olarak özellikle ilimizin en önemli sorunu olan altyapı sorununu çözdük. Bugün belediye ziyaretimiz esnasında bizim dönemde çalışmaya başlayan ve hala belediyede görev yapan arkadaşlarımızla karşılaştık ve oldukça duygulandım. 24 yıl aradan sonra şahsıma gösterilen ilgi beni çok mutlu etti. İnşallah kısmet olur yeniden belediye başkanlığı görevi bize nasip olursa belediyemiz personeliyle el el vererek İlimize ve halkımıza hizmet etmeye hazırız.”
            Mehmet Erdem’e Belediye ziyaretinde MHP İl Başkanı Mithat Solgun’un yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Rıfat Erdem eşlik etti.
Editör: Adıyaman Haber