AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı Aysel Uçar, “AK Parti gelecek seçimleri değil gelecek nesillere yönelik çalışıyor” dedi.

 Uçar, 7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak genel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye’nin önünde büyük hedefler olduğunu ve bunları gerçekleştirmek için de kendilerinin çok çalışacaklarını anlatan Uçar, yapacakları çalışmalarla 2015 Genel Seçimleri’nde Adıyaman da çok iyi bir sonuç alacaklarını savundu.

AK Partinin gelecek seçimleri değil gelecek nesillere yönelik olarak çalıştığını belirten Uçar, şöyle konuştu:

“Bizler gelecek nesillerimize daha güçlü bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Bunun için çok çalışacağız. Biz hem milletimiz hem de gözünü ülkemize dikip bizlerden medet bekleyen mazlum halklar için mücadele ediyoruz. Tüm bu çabalarımızı samimiyetle sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarımızı bu anlayışımıza borçluyuz, bundan sonra da aynı bilinçle çalışacağız. 2015 Genel Seçimlerinde Adıyaman’ın bu konuda üzerine düşeni yapacağına inanıyorum”

Siyasal hayatın iki temel meşruiyetinin tek temel dayanağının millet olduğunu belirten Uçar, 2015 genel seçimlerinin çok önemli olduğunu ve AK Partinin milletin beklentileri ve talepleri ile milleti buluşturma partisi olduğunu ifade etti.

AK Partiyi halka hizmet hareketi olarak nitelendiren Uçar, bu hizmet hareketinin 2002′de yola çıktığını ve toplamda 9 seçimde başarı ile büyüyerek yüzde 52′ye ulaştığını kaydetti.

AK Partinin bu ülkenin teveccühünü almış ve bu ülkede yapılamaz denilenleri yaptığını belirten Uçar, şöyle devam etti:

“AK Parti, ülkede 13 yıllık iktidarların da çok önemli başarılara imza attı. 13 yıldır Türkiye’de milletin verdiği emanete halel getirmeyen, milletin verdiği emaneti kendi namusu gibi bilen bir anlayışa sahip olan bir partidir. 2015 seçimlerine her türlü kumpası oluşturabilirler, her türlü iftira, tertiple ve her türlü tezgahla bizi karşı karşıya bırakabilirler ama şunu ifade etmek istiyorum ki bunu hangi gün yapmışlarsa AK Parti buradan daha güçlü çıkmıştır ve milletin AK Parti’ye vermiş olduğu destek daha yüksek bir seviyede olmuştur. Paralelcilerin ve dış mihraklı şer odakların 17 ve 25 Aralık’taki tezgahlarına rağmen bu ülkede AK Parti iktidarını, milletin iktidarını düşürmek isteyenlerin AK Parti kadroları namusu, onuru, şerefi ile ve Türkiye’de 21. yüzyılda dinine, siyasi görüşüne, diline ırkına bakmaksızın 77 Milyon vatandaşa nasıl hizmet edilir düşüncesi ile kendini halkının hizmetkarı olarak gören bir parti olmuştur”

BHA

Editör: Adıyaman Haber