Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, MHP İl Başkanlığına getirilen Mithat Solgun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 
Bir süre önce Genel Merkez tarafından MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Mithat Solgun’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Aslan ve Mehmet Atlı ile birlikte MHP İl Başkanı Mithat Solgun’u ziyaret eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldırım ve Ülkü Ocakları eski Başkanı Rıfat Erdem de hazır bulundu.
 
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, “Yeni göreve atanan Mithat Solgun beyi kutluyor, tebrik ediyorum. Bizde Ticaret ve Sanayi Odası olarak yönetimimizle birlikte kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Tabi sıkıntılı bir dönemde göreve geldiğini biliyoruz ama altından kalkacaklarına inanıyorum. Seçim sürecinde böyle bir görevi üstlenmek kolay olmasa gerek. Ama Mithat bey toparlayıcı ve birleştirici bir insan. MHP TBMM’de gurubu bulunan ülkemizin köklü bir partisidir. Kendisinin diğer parti ve STK’larla, bütün atanmış ve seçilmişlerle birlikteliği sağlama noktasında ciddi başarılar elde edeceğine inanıyorum. Biz Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak herkese aynı mesafedeyiz. Özellikle siyaset üstü bir kurumu temsil ettiğimiz için bütün siyasi partilerle aynı mesafede olduğumuzun tekrar altını çizmem gerekiyor. Dolayısıyla bu memlekete hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur. Ben tekrar zor bir dönemde bu görevi alan Mithat Solgun beyi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Mithat Solgun, “Bende ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve ekibine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın da belirttiği gibi bizler siyasi partiler olarak rekabet içerisinde olabiliriz ama söz konusu Adıyaman olduğunda ortak bir paydada buluşmamız gerekiyor. Elimizden gelen ne olursa başarmaya çalışacağız. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü bizim önceliğimizdir. Biz bir milletiz bütünüz. Biz bu anlayışla yola çıktık ve bu anlayışı hakim kılmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben tekrar sayın başkana ve heyetine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: Adıyaman Haber