Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu ile birlikte CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ı ziyaret eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, CHP yönetimine ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Siyasi partilerin ülke menfaatleri söz konusu olduğunda bir arada olması gerektiğini ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, “Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak siyasi görüşü ne olursa olsun her seçilen başkanı ziyaret ediyoruz. Bizim için tüm siyasi partiler aynıdır. Özellikle söylem ve eylemlerimizde bütün siyasi partilerle aynı mesafede olmak durumundayız. Çünkü bizim bulunduğumuz konum bunu gerektiriyor. Biz, birleştirici her zaman ülke menfaati neyi gerektiriyorsa o konuda bütün siyasi parti ve STK’larla birlikte kentimiz için bir şeyler yapmak zorundayız. Dolayısıyla her zamankinden daha fazla hem iktidar hem ana muhalefet ve diğer partiler hep birlikte bir arada ülke sorunlarını ele almanın zamanı olduğuna inanıyoruz. Bu ülke hepimizin ve bir geminin içindeyiz. Bu geminin içinde CHP ve diğer partilerimizde var. STK’lar ve özellikle benim temsil ettiğim kurum olan Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Biz sayın başkanla istişareye hazırız. Adıyaman bir huzur kentidir. Bu huzurun devam etmesi için sayın başkana da bana da diğer siyasi partilerimize de iş düşüyor. Kendisini ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım; “Hepimiz bu ülkenin bir parçasıyız. Adıyaman’ımızda ayrımcılık yoktur. Birlik ve beraberliği sağladığımızda kentimizin sorunlarını çözeceğimize inanıyoruz. Adıyaman Türkiye’nin en huzurlu kenti. Sanayicisiyle, esnafıyla, siyasetçisiyle kamu çalışanlarıyla bütün insanlarla birlikte Adıyaman’ı modern kent haline getireceğiz. Sayın başkanı uzun yıllardan beri tanıyorum. Ticaret ve Sanayi Odasındaki çalışmalarını da izliyoruz. Üyeleriyle bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadan yoluna devam ediyor. Bu da Sayın Mustafa Uslu’nun şahsıyla alakalıdır. İnşallah bundan sonra daha çok güzel işlere adım atarız. Bu anlamda CHP İl Başkanlığı ve yönetimi olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız. Bunun için hepimizin görevi iyi Adıyaman’ı daha yaşanabilir hale getirmek. Ziyaret nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Adıyaman Haber