Ak Parti Adıyaman İl teşkilatı tarafından TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydına destek açıklaması yaptılar.

Ak Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın açıklamasına Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İlçe Başkanı Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve çok sayıda parti üyesi kat ıldı.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, yaptığı açıklamasında, 13.01.2017 Tarihli Sözcü Gazetesinin TBMM Başkanvekilimiz, Adıyamanımızın Medarı iftarı, Hizmet ve gönül adamı Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın bey ile ilgili manşetine taşıdığı iftara dolu haberini Ak Parti Adıyaman Teşkilatı olarak buradan sizlerin huzurunda kınıyoruz.
Partimizin kuruluşundan bugüne kadar her kademede görev yapan Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın için yapılan çirkef dolu karalama kampanyasında biz Ak Pari teşkilatı olarak Halkımızın, Partimizin,Genel başkanımızın, cumhurbaşkanımızın ve TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydının yanındayız. Demek ki gün bugünmüş. Bezirganlık, sahtekarlık, iftira ve yalan üstüne kurulu olan saltanatların çökeceğini anlayanca. Millete efendilik, millete sahiplik yapmaya kalkanların temelleri bir bir sarsılınca. Akılla ,fikirle, siyasetle, haya ve terbiye ile baş edemeyeceklerini anlayınca egemenlik haklarının ,gerçek sahibi olan milletin eline geçeceğini anlayınca demek ki gün bugünmüş. Adına köşe yazısı denen yazılarla, gazete sütunlarında iftara ve yalan tellallığın yapılarak, ne hikmetse yapılan bu tellallığın Ahmet Aydın’ın TBMM’de Anayasa görüşmelerinde TBMM Başkanvekilliği yaptığı günlere denk getirilmesi, köşe yalanlarında dile getirilen kurgu-kompozisyonu tamamen genel kurul tutumuna dayandırılması, alt beyinleri zehirlenmiş, küflenmiş, hırs ve ihtiraslarla kirlenmişlerin ne melun ne sinsi ne alçak bir oyundur. Özelde Adıyaman, genelde Türkiye’ye yapmış olduğu hizmetleri hazmedemeyen cenahlara inat biz TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’ın sonuna kadar arkasındayız ve arkasında durmaya devam edeceğizdedi.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber