Mazbata töreninde bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İl Seçim Kuruluna yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Bu seçimin kaybedeninin olmadığını ve bu seçimde milletin tamamının kazandığını vurgulayan Aydın, 78 milyon vatandaşımız kazanmıştır. Demokrasimiz kazanmıştır, oy versin vermesin herkesin kazançlı çıktığı bir seçim olmuştur. Çünkü istikrarın yeniden tesisi ile birlikte huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla Türkiye gelece daha güçlü bir şekilde emin adımlarla ilerleyecektir. Milletimiz geleceğine güvenle bakacaktır. Daha doğrusu sadece milletimiz değil, bu mazlum coğrafyada, ne kadar mağdur millet varsa Ak Partinin tek başına iktidara gelmesiyle birlikte geleceğine daha güvenle bakacaktır dedi. 

- ADIYAMANDA REKOR BİR OY ALDIK

Adıyamanda rekor bir oy aldıklarını belirten Aydın, şöyle konuştu:

Güzel bir seçim yaptık. Bu seçimin ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Herk iki kişiden biri AK Partiye oy verdi. Adıyamanda 10 kişinin 7 kişisi yani yüzde 70 oy ile tarihi bir rekor kırıldı, tarihi bir oy alındı. Bunda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Tabiki bu aynı zamanda bizim yükümüzü arttıran, sorumluluğumuzu daha da arttıran bir konudur. Biz böyle biliyoruz, böyle görüyoruz. Buradan tüm milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, Adıyamanın, Adıyamanlının ve tüm Türkiyenin hizmetin olduğumu, milletimizin hizmetkarı olduğumuzubir kez daha bu vesileyle ifade etmek istiyorum

- BU ŞEHRE HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ

Bu şehre hizmet etmekten onur duyacaklarını aktaran Aydın, Şehrimizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, milletimizi seviyoruz. Geleceğe güvenle bakabilme adına tüm milletvekili arkadaşlarımızla sizlerin hizmetkarı olarak, inşallah güçlü bir şekilde, omuz omuza dayanayarak, el birliğiyle, güç birliğiyle bu şehre hizmet etmekten büyük onur duyacağız, bu onuru inşallah sizlerle birlikte de tekrardan yolumuza devam ederek sağlayacağız diye konuştu.

- YAKUP TAŞ, GÖNÜLLERİN VEKİLİDİR

1 Kasım 26. Dönem Milletvekili seçiminde 5. sıradan aday olup kazanamayan Yakup Taşın durumuna da değinen Aydın, konuşmasını şöyle tamamladı:

Yakup Taş arkadaşımızı da gönüllerin vekili olarak görebiliriz. Çok arzu ettik. Çok da gayret ettik, onu da seçilmiş bir millevetimili olarak görebilirsiniz. Her daim yine onunla birlikte, teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, halkımızla birlikte inşallah bu hizmet yolculuğunda milletin istikameti doğrultusundan şaşmadan, milletin bize çizmiş olduğu yol haritasından çıkmadan, hep birlikte bu yola devam edeceğiz. Ben tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber