AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda Merkez ve Köy Mahalle Temsilcileri Milletvekilleriyle bir araya geldi.
Bir Petrolde düzenlenen toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, Merkez ve Köy Mahalle temsilcileri katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, 1 Kasım seçiminde Milletin İradesinin tecelli ettiğini belirterek, seçimde kaybedenin olmadığını kazanın Türkiye olduğunu, millet olduğunu söyledi.
7 Haziran seçimi sonrası ortaya çıkan tablodan çok büyük ders çıkardıklarını ve 1 Kasım seçimlerine çok daha kapsamlı hazırlandıklarını belirten başkan Gürsoy, şunları kaydetti:

7 Haziran seçiminde milletimizin seçimde vermiş olduğu mesajı çok iyi algıladık milletvekili adaylarımız, il ilçe teşkilatlarımız ve teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımız bu bilinçle gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmadık. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için önemini anlatmaya çalıştık, ümmetin davası olduğunu izah etmeye çalıştık. Partimizin her kademesinde görev alan arkadaşlarımız gece gündüz demeden ellerinden geleni yaptı. Türkiye geneli olduğu gibi Adıyaman’da da AK Parti oylarını yükselterek, 1 Kasım zaferine katkı sundu

- SEÇİMDE KAYBEDEN YOKTUR

Seçimde kaybedinin olmadığını dile getiren Gürsoy, şöyle devam etti:

Bu seçimde bize göre kaybeden yoktur. Kazanan ülkemiz olmuştur, kazanan 78 milyon olmuştur, kazanan Türkiye’den umudu olan mazlum coğrafya olmuştur. Adıyaman olarak hedefimiz meclise 5 milletvekili göndermekti ama kısmet değilmiş çok az bir farkla Yakup Taş ağabeyimizi gönderemedik. Ama o bizim için gönüllerin Milletvekili olmuştur. Seçimi geride bıraktık ve artık zaman millete hizmet zamanıdır. 1 Kasım seçimi sonrası yükümüz bir kat daha artmıştır. Milletvekillerimiz, İl ve İlçe teşkilatlarımız el ele verip bizlere bu haklı sevinci yaşatan halkımıza hizmete devam edeceğiz. Bu vesileyle 1 Kasım seçimi gününe kadar bizlerle birlikte gecesini gündüzüne katıp milletin partisine sahip çıkan, destek olan herkese teşekkür ediyorum, Allah herkesten razı olsun, yeniden Milletvekili seçilen AK Parti Adıyaman Milletvekillerimize hayırlı olsun diyor, meclis çatısı altındaki çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun”

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber