Ak Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine çok sayıda teşkilat mensupları katıldı.

Özel bir otelde düzenlenen iftar programına TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, ilçe, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, partinin çeşitli kademelerinde görevli teşkilat katıldı.

Programda Milletvekili Adnan Boynukara, Milletvekili İbrahim Halil Fırat’ın selamlama konuşmaların ardından kürsüye çıkan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, “15 yıl önce kurulan bu partinin neler yaptığını, Recep Tayyip Erdoğanın halkın gönlünde nasıl taht kurduğunu film şeridi gibi gösterilen slaytta izledim. Kolay olmadı o günlerden bu günlere gelmek. Bu günlerde de kolay olmuyor. Türkiye çağ atlamak üzereyken, prangalarından kurtulmak üzereyken, her daim birileri düğmeye basıyorsa yine bu dönemde de aynı şeyleri yapıyorlar. Türkiyenin bütün mazlumların yanında olması ve zalimlerin karşısında olmasından rahatsızlar. Bu gün bu ülke üzerinde operasyon yapmaya çalışıyorlar. Uyanık olacağız. Oynanan tüm bu oyunları görmek zorundayız. Biz 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlersek mazlumların sesi gür çıkacak. İşte oynanan tüm bu oyunların farkında olacağız. Hep birlikte nasıl Türkiye isek, hep birlikte tüm sorunların üstesinden gelecek cesaretteyiz. Bunun için terörü bitireceğiz. Bunun için dünyanın en çok büyüyen 5 ülkesinden biriyiz. Daha çok çalışacağız. Millete efendi olmak değil millete hizmetkar olma düsturuyla yola çıktık bu şekilde devam edeceğiz”dedi.

Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez ise çalışmalarının birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini belirterek, “Yorulmadan gayretlerimiz daha da artacak. Biz biliyoruz ki memleketin, bütün dünya mazlumlarının kaderi AK Partiye, AK Partinin kaderi bizlerin, bu teşkilatın gayretine bağlıdır. Adıyaman teşkilatı olarak her zaman olduğu gibi milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyeleri, il, ilçe, kadın ve gençlik teşkilatları ile tüm kademelerin bir ve beraber dayanışma içerisinde layıkıyla yapmaya çalışacağız. Bu dava için çalışan tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. Buraya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz orucu, yaptığınız ibadeti kabul etsin dedi.

Daha sonra Kuran-ı Kerimin okunmasının ardından dua edilerek iftar açıldı.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber