TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, yaptığı açıklamada Adıyaman- İstanbul’a günlük uçuş sayısının karşılıklı olarak 2ye çıkacağı müjdesini verdi.

Adıyaman Havalimanında gazetecilere açıklamada bulunan AK Partili Ahmet Aydın, şunları kaydetti:

“THY Adıyaman-İstanbul seferlerini günlük olarak bir seferden iki sefere çıkarmak için ilgili yöneticiler ile görüştüm. Adıyaman- İstanbul uçuş seferleri günlük olarak ikiye çıkarılması için gerekli karar çıktı. Yakın zamanda her gün Adıyaman’dan İstanbul’a ve İstanbul’dan Adıyaman’a karşılıklı olarak iki sefer yapılacak. Muhtemelen seferler sabah ve akşam saatleri olarak düzenlenecek. Adıyamanlı Hemşerilerimize hayırlı oldun. Adıyamanlı Hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisine layıktır. Adıyaman’a hizmet akışımız devam edecektir”

TBMM Başkanı Ahmet Aydın, Uçak seferlerinin günlük olarak karşılıklı ikiye çıkarılması ile birlikte bilet fiyatlarının da düşeceğini ve Adıyamanlıların seyahat etmekte büyük bir nefes alacağını ifade etti.

Adıyaman-İstanbul uçuş seferlerinin ikiye çıkarılması ile birlikte Adıyaman Hava Limanından haftada 14 sefer İstanbul Atatürk Hava Limanına, 7 sefer Ankara Esenboğa Hava Limanına ve 3 sefer de Sabiha Gökçen Hava Limanına olmak üzere bir haftada 24 uçak seferi gerçekleşecek.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber