Akparti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Acemi birliği taşınacak iller arasına Adıyaman`ın alınması konusunda "Adıyaman’ın Bakanı" İsmet YILMAZ bakanımız acemi birliğinin ilimize verilmesi konusunda güzel haberler verdi!”değerlendirmesinde bulundu.
 

Milli Savunma Bakanlığı büyükşehirlerdeki acemi birliklerini Anadolu`ya taşımak için çalışma başlattı. Ankara, İstanbulve İzmir`deki "acemi" birlikleri küçük şehirlere taşınacak. Hükümetin acemi birliği seferberliği sayesinde küçük illerin ekonomisi canlandırılacak. Acemi sanayisi olarak adlandırılan proje ile taşrada işsizlik azalacak, istihdam artırılacak. Üniversiteden sonra 10-15 bin kişilik acemi birlikleri Anadolu kentlerinin yüzünü güldürecek.

Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığıile birlikte Ankara, İstanbul ve İzmir`deki tabur, alay ve tugay seviyesindeki acemi birliklerini küçük şehirlere nakletmek için düğmeye bastı.

EKONOMİK KALKINMA
Tabur, Alay ve Tugay seviyesindeki acemi birliklerinin taşınacağı taşra illerinde ekonomik kalkınma sağlanacağından, Akparti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş,  bu iller arasına Adıyaman’ın da alınması için Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet YILMAZ’la görüştü.
Yetiş, Acemi birliği taşınacak iller arasına Adıyaman`ın alınması konusunda "Adıyaman’ın Bakanı" İsmet YILMAZ bakanımız acemi birliğinin ilimize verilmesi konusunda güzel haberler verdi!”değerlendirmesinde bulundu.
Yetiş konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Acemi birliği taşınacak iller arasına Adıyaman`ın alınması için Sayın İsmet YILMAZ girişimde bulunacak, teşekkürler Adıyaman’ın Bakanı”ifadelerinde bulundu.
Editör: Adıyaman Haber