Reza Zarrab "Saygın İş Adamı" diye sahneye çıkartılmış ve hatta ödül dahi verilmişti.

Casus Oldu.!

Fethullah Gülen "Saygın Din Alimi", büyük iman ve İslam abidesi ilan edilmiş, Zaman gazetesine abone olmak ve abone kazandırmakta yarışanlar "Hizmet Erleri" olarak sunulmuştu. Muhterem Hocaefendi diye pazarlanan meczubu sevmeyenler, "Din Düşmanı" ilan edilmişti.

Terörist Oldu.!

Şimdi de pek “Saygın işadamı” diye birisini bizlere servis ettiler...

Necmettin Kesgin.!!??

Mansur Yavaş’a sahte bir senet vermekten ve Yavaş’ın konuşmalarını gizlice kaydetmekten 6,5 yıl, ayrıca sahte ÖSYM sonuç belgesiyle hukuk fakültesine kaydolmaktan 20 ay hapis cezası almış. Halen, çocuk pornosu bulundurmaktan yargılanan "Saygın İş Adamı".

Siz siz olun Akp'nin "Saygın" diye sunduğu tiplere balıklama atlamayın. Hele hele, Akp'lilerin ipiyle sakın ola ki kuyuya inmeyin. Sonra "Ezanı Protesto Ettiler" yalan ve fitnesindeki gibi ortada kalıverir, kuyunun dibini boylarsınız.

Evet benzin pahalı, mazot da benzinle yarışıyor ama siz de gazla çalışmak zorunda değilsiniz.

Gaza gelmeyin, utanacağınız şeylerin içinde olmayın.

******

Eski Sıratut'da, MÖöö'den önceki zamanlar, senato bir yasa çıkartmış. Sıratut ülkesine bağlı 25 kent ve 141bin650 dekarlık alanda patates ekimi yasaklanmış.

İthalat yapalım, çiftçimiz böyle basit işlerle meşgul olmasın, BüyükA Haber izleyecek vakti olsun denilmiş. Sonra..

Sonra,

Senatodaki birileri demişler ki ithalatı kim yapacak, patates kızartması olmadan köfte yenir mi.?

Yenmez tabi...

Bir de bakmışlar ki Senato'ya yasaklama teklifini hazırlayan senatörün eskiden danışmanlığını yaptığı Kanada firması patates ithalatı için bağlantıları çoktan kurmuş.

Herkes rahat bir nefes almış. Köfteler ve Hamburgerler öksüz, sofralar da patatessiz kalmaktan, mahzun olmaktan kurtulmuş, Sıratut Ülkesinde hayat bayram olmuş...

Yaşasın Sezar, Yaşasın McCain, Yaşasın Senato diye tempo tutan halk, huzur içinde BüyükA Haber izlemeye devam etmişler...

******

Ezan yalanı, Mansur Yavaş iftirası, Akşener'i hapse attırtma tehdidi ile gündem meşgul edilirken...

Türkiye’nin milli serveti olan ve elimizde kalan son varlıklar olan; THY, TCDD, ASELSAN, BOTAŞ, Borsa İstanbul, ÇAYKUR, Halkbank, Ziraat Bankası, PTT, Maden İşletmeleri, kamu arazileri Varlık Fonu ile bugün satışa açıldı.

Yapmayın Efendiler..

Türkiye'yi tamamen dışa bağımlı hale getirecek ve ekonomimizi yabancılara rehin verecek bu yanlıştan derhal dönün.. Beka sorunu işte budur..!

******

Birileri "Türkçülük Bölücülüktür" diye hakaret ederken, Atatürk'e ve Cumhuriyet kazanımlarına düşmanlıkta yarışırken, Atatürk'ün heykeline bile tahammül edemezken...

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev;

" Bütün Türk Devletleri ile bir gün Çin Seddi'nde buluşacağız!" diyen Atatürk'ün heykelini Astana'ya diktirmiş.

Var olsun..!

#akçal

13 Mart 2019

[email protected]