Altınşehir stadında antrenmanlarına devam eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı ısınma hareketleri,  çabukluğa dayanıklı istasyon çalışması ve çift kale maç yaptı.

Takımının Tercümanı Murat Sezgin, takımın antrenmanlarını sürdürdüğünü ve takıma destek olunduğunda daha çok başarı sağlayabileceğini ifade etti.

Desteklerinden dolayı Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya teşekkür eden Sezgin, İşadamları ve Adıyaman'ın önde gelenlerinin de takıma destek vermesini diledi.

Hedeflerinin büyük olduğunu vurgulayan Sezgin, " Süper lig çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Süper lig denildiğinde akla Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlar geliyor. Ama İşitme Engellilerde de bizim Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler takımı gelmektedir. Biz bugün Adıyaman olarak küçük bir il olarak sporda en yüksek tepeye çıktık. Hedefimiz lig de kalıcı olmak. Bu bağlamda sporcularımız cani gönülden çalışıyorlar. Haftaya üç idman yapıyoruz. Bizim işitme engelliler çalıştıkları yerlerden gelip idman yapıyorlar. Bizim bu konuda destek veren Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederim. Valimize de geçen gün kupamızı takdim ettik. Onlarında bize desteği olacağını ifade etti. TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’a rica da bulunuyorum. Bize bir destek sözü vardı. Biz o sözü vekilimizden bekliyoruz. 24 Eylül’de fikstür belli olacak. Tahminen 15 Ekim’de Lig’lerin başlayacağını biliyoruz. Destek oldukça geldikçe biz başarı çıtamızı yükseltiriz kendimize güveniyoruz. Adıyamanlıları da maçlarımıza bekleriz. Çünkü Süper Lig maçları olacak. Grubumuzda güçlü takımlar gelecek." dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha