Baba Murat Kılınç, yaptığı açıklamada, çocuğunun 7 aylık iken doğduğunu ve bu yüzden gelişim sıkıntısı yaşadığını bildirdi.

Prematüre bebeğinin ihtiyaçlarını karışılmamakta zorlandığını ve ev ihtiyaçları ile diğer çocuğuna yetiştirmekte zorlandığını aktaran Kılınç, yetkililerin prematüre bebeğe yardımcı olmalarını ve el uzatmalarını istedi.

Kılınç,"Çocuğumuz erken oldu, 7 aylık prematüre 2.5 ay kadar yoğun bakımda yattı, ameliyat olması gerekiyordu. Ameliyatını havayoluyla İstanbul'da götürüp yaptılar, anne sütü olmadığı için biz mama vermek zorunda kaldık. Mama ihtiyaçlarını karşılayamadık. Yaklaşık 2.5 ay kadar yoğun bakımda kuvezde yattı, orada yattıktan bir süre sonra ameliyatını yapamadılar, İstanbul'a götürmek zorunda kaldık. Ameliyatını orada yaptılar, anne sütü bu sırada kayboldu. Kaybolduğu için biz mecburi mama vermek zorunda kaldık, mamasıda şuan için pahalı olduğundan dolayı gücümüz kafi gelmiyor. Çocuğumuz olduğunda boğazında sıkıntısı vardı ameliyat olması gerekiyordu. Ameliyat olduktan sonra mama kullanmak zorunda kaldık, iş konusu yetersiz olduğu için yapamıyordum, ben pazarcıyım, imkanlarım kısıtlı, kendi imkanlarımla da ancak bu kadar yapabildim"dedi.

"Şuanda çocuğumun rahatsızlığı hala devam ediyor" ifadelerini kullanan Kılınç, şöyle devam etti:

"Mama ihtiyaçlarını karşılayamadım, maması şuan için pahalı, ev giderleri ve çocuğun masrafı üstüne binince karşılayamıyorum, bunun için gerekli yerlerin, yetkililerin yardımını bekliyorum. Yetkililerden sadece mama ve bez ihtiyaçlarını karşılamalarını istiyorum, maddi yönden bana fazla geldiği için karşılayamıyorum, ondan dolayı sıkıntı çekiyorum, mümkünse ben ve mama ihtiyaçlarını karşılamalarını istiyoruz"

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha