Koronavirüs nedeni ile Adıyaman’da birçok vatandaş oto yıkamacıların yolunu tuttu. Araçları yıkamanın yanında dezenfekte işlemi de yapan oto yıkamacılarda yoğunluğun yüzde 30 arttığı öğrenildi.

Koronavirüse karşı birçok alanda yapılan dezenfekte işlemlerini araçlarında uygulamak isteyenler oto yıkamacıların önünde sıra oluşturdu. Oto yıkamacılar müşterilerinin iç dış yıkamanın yanı sıra dezenfektasyon işleminin de yapılmasını hatta dezenfektasyon işlemi yapılma şartıyla araçlarını yıkamaya verdiklerini söyledi.

"Yoğunluk durumuna göre randevu sistemiyle çalışıyoruz"

Oto yıkamacı Emre Diş, PHA muhabirine yaptığı açıklamasında, koronavirüs nedeni ile işlerinin bir yoğun olduğunu ifade etti.

Müşterilerin araçların hem iç temizliğinin ve dezenfektasyon işlemi yapılmasını istediklerini aktaran Diş, "Bizlerde müşterilerimizin isteklerine göre araçlarını yıkayıp teslim ediyoruz. Zaten bizim işlerimiz yaz aylarında yoğun oluyordu. Ama müşterilerimiz daha hijyenik bir şekilde araçlarına binmek istediklerinden dolayı işlerimizde yüzde 30 artış oldu. Yoğunluk nedeniyle duruma göre randevu sistemiyle de çalışıyoruz."şeklinde ifade etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha