Adıyaman’da koronavirüs  salgını nedeniyle birçok sektörde olduğu gibi sıkıntı yaşayan oto yıkamacılar, normalleşme sürecinde işleri yeniden açılmaya başladı.

Koronavirüs nedeni ile işlerinde düşüş yaşadığını söyleyen oto yıkama servisi sahibi Ramazan Üzümcü, Perre Haber Ajansına yaptığı açıklamada, salgın öncesinde işlerinin iyi olduğunu söyledi.

Üzümcü, koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 70-80 gün boyunca işlerinin azaldığını belirterek,"Müşterilerimiz araçlarını yıkatmaktan korkuyordu. Şuan berberler açıldığı tarihten itibaren işlerimiz normale döndü.İnşallah bu koronavirüs erken ülkemizden milletimizin üstünden giderde herkes işine gücüne döner. Yine özgür bir şekilde yine normal şartlarda yaşamaya devam ederiz."dedi.

"Araçlar yıkandıktan sonra 10 dakika süreyle dezenfekte ediyoruz"

Vatandaşların da hijyene çok önem verdiğine değinen Üzümcü, “Araçları yıkadıktan sonra 10 dakikalık bir süreyle dezenfekte ediyoruz araçları, aracın her alanını, her noktasını detaylı bir şekilde hijyenini sağlıyoruz. İnsanların tepkisi yani şuan dezenfekte ettiğimiz için gayet memnunlar iyiler yani. Yüce Rabbimden temennim inşallah bu koronavirüsü ülkemizden bir an önce alıp insanlarımızın normal hayatlara, normal şartlara dönmelerini temenni ediyorum. Yüce Rabbim yardımcımız olsun inşallah kısa sürede bu badireyi de hepimiz birlikte atlatacağız.”

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha