Dağtekin, Perre Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, mobilyadaki KDV oranı yüzde 8'e düşürülmesi ile 2019’un avantajlı fiyatlarıyla yeniden aynı seviyeye geldiğini kaydetti.

-"YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİMLERİMİZ VAR"

KDV indirimine istinaden kampanyada yaptıklarını ifade eden Dağtekin, "Gönül isterdi ki beyaz eşyalarda da aynı indirim olsun ama olmadı. Mobilya üzerinde sadece bu gerçekleştirildi. Yapılan KDV indirimleriyle birlikte ürün fiyatlarımız 2019’un avantajlı fiyatlarıyla yeniden aynı seviyeye gelmiş oldu. Bununla beraber fabrikamızın da bu KDV indirimine istinaden kampanyalar oldu, şimdi 20 bin liralık çeyiz paketimizde anında 2 bin 500 TL indirim fırsatımız var. Bu fiyat Aralıkları 10 ile 15 bin lira arasında var ve buna göre de ekstradan anında indirimlerimiz var. Bütün oturma gruplarımızda yüzde 50 ye varan indirimlerimiz var, avantajlarımız var. Tekstil malzemelerimizde de bu cazip fiyatlarımız geçerli, bütün halkımızı alışveriş yapmaya bekliyoruz. Biz yine elimizden geldikçe fiyatlarda halkımıza destek olacağız.” diye konuştu

-“YENİ KAMPANYALAR DURAĞANLIĞI AZALTACAK”

Dağtekin, yeni kampanyalarının özellikle kış aylarında durağanlığı azaltacağını belirterek, şunları ifade etti:

"Çeyiz paketlerinde özellikle indirim var. 2019 yılında yaptığımız çeyiz paketlerinde böyle bir avantajımız yoktu, anında indirim avantajı ama şimdi dediğim gibi 20 bin liralık bir alışverişte 2 bin 500 lira anında bir indirim avantajı sağlıyor ve ödeme kolaylığı ve kredi kartı, avantajlarımız daha da arttı şimdi 18 ay taksit imkanı da yapıyoruz kredi kartlarına ekstradan kendi açık hesapları satışlarımızda da yapıyoruz yani gibi bizde Çildağ A.Ş’nin kampanyalar bitmez, her güne özel kampanyalarımız var." dedi.

-“EV KURACAK OLANLAR ÇİLDAĞ’A UĞRASIN”

Yeni evlenecek olanların, evlenmeden önce uğramalarında çok büyük fayda olduğunu vurgulayan Dağtekin, "Ev kuracak olanlar mutlaka Çildağ’a uğrasın çünkü A’dan, Z’ye her şeyi yapmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz sadece mobilya ve beyaz eşya değil. Halı, ev tekstili çeşitlerimiz var. Bunun haricinde perde ve zücaciye noktasında da yardım edeceğimiz yerler var, onlarla iletişime geçip ekstradan indirim yapıyoruz. Evlenmeden önce bize uğramalarında çok büyük fayda var."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha