Adıyaman Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hüseyin Özgün, 31 Mart’ta yapılan yerel yönetimler seçimini değerlendirdi.

Özgün seçimde, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği il genel meclis üyeliği seçimleri yapıldığını anımsatarak, şunları kaydetti:

“Sonuçları vatanımıza milletimize ve Adıyaman'ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu vesileyle Adıyamanlı hemşerilerimden bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Adıyaman'da katılım çok iyiydi. Herkes vatandaşlık görevini yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı olarak sandıktan çıkan sonuca boynumuz kıldan ince milletimizin oylarıyla seçilen belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Adıyaman'da bu seçimde 3 yerde belediye başkanlığı kazandık."

-"BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE İSTEDİĞİMİZ OYU ALAMADIK"

3 belde belediye başkanlığını aldıklarını hatırlatan Özgün, "Kahta Bölükyayla Beldesi, Besni Çakıröyük Beldesi'nde Sincik İnlice Beldesinde belediye başkanlığını kazanmış durumdayız. Seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlarına başarılar diliyorum. Bunlarla beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Adıyaman'da Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimde her yerde karşılaştığımız özellikle esnaf gezilerinde Milliyetçi Hareket Partisi AK Parti'yle ittifak yaptığı dedikoduların bir türlü seçim sabahına kadar kıramadık. Böyle bir propaganda malum kişiler yaptılar. Ve bu yüzden de bununda etkisiyle Adıyaman merkezde ve ilçelerimizde belediye başkanlığı seçimlerinde istediğimiz oyu alamadık. Ancak yinede 3 beldemizde başkanlığı kazandığımız için mutluyuz gururluyuz."şeklinde konuştu.

-"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN TÜRKİYE'NİN BEKASIDIR"

Özgün, Cumhur İttifakıyla beraber devam edeceklerini belirterek, "Bu seçimin Türkiye'de galibi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Türkiye'de 11 ilde belediye başkanlığını toplam 236 belediye başkanlığını kazandık. Daha önce 125 şimdi 236 yükselerek yüzde yüze yakın bir sayıyla belediye başkanlığını kazanmış olduk. Belediye başkanlığını kazanan Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanlarımıza yine teşkilatım adına başarılar diliyorum. Bu başarı Cumhur İttifakıyla beraber yolumuza devam edeceğiz. Bu başarı devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli'nin belirttiği gibi biz önce vatanımız milletimiz sonra partimiz diyen bir teşkilatız. Bizim için önemli olan Türkiye'nin bekasıdır. "dedi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha