Başkan Özgün, Perre Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bütün annelerin evlatlarının yokluğunda yüreği yandığını vurgulayarak, onların bu acılarına Milliyetçi Harekat Partisi olarak katıldıklarını ifade etti.

Özgün, annelerin eylemlerinin mutlulukla sona ermesini ve çocuklarına kavuşmalarını temenni ettiklerini belirterek Milliyetçi Harekat Partisi olarak sonuna kadar desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Başkan Özgün, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 "Bunu zaten sağır sultanda biliyor, HDP'nin PKK'nın şehirdeki temsilcisi, dağa kaçırılan çocukların anneleri bunları açık açık söylüyor, çocuklarının  HDP'nin aracılığıyla dağlara kaçırılmış bu bir gerçektir. İnşallah bundan sonra bu yanlışlıkları olmaz ve sağ olsun İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu PKK ile büyük bir mücadele edinmiştir ve inşallah da sonuç Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin zaferiyle bitecektir.

-"ERKEN SEÇİM DÜŞÜNCEMİZ YOKTUR"

Mecliste HDP'nin biz Milliyetçi Harekat Partisi olarak kalsın veya kalmasın diye bir şey diyemeyiz. Çünkü onlar seçilmişlerdir, ancak anayasaya haykırı, hal ve hareketleri tespit edildiği takdirde, gereğinin yapılması en büyük düşüncemizdir.

Milliyetçi Harekat Partisi olarak, bir erken seçim diye bir düşüncemiz yoktur. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, bir erken seçimine karşı olduğumuzu zaten beyan etmiştir. Adıyaman İl Teşkilatı olarak  gündemimizde erken seçim yoktur. Ancak Milliyetçi Harekat Partisi Teşkilatları her zaman da seçime hazırdır.

Milliyetçi Harekat Partisi olarak, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi Türkiye'nin yeni bir partiye ihtiyacı yoktur. Olması da mümkün değil ve biz Milliyetçi Harekat Partisi olarak, Türkiye'de AK Parti' den istifa edip, AK Parti'de Başbakan yardımcılığı, Başbakanlık yapmış kişilerin, istifa edip yeni bir Parti kurmalarına karşıyız ve bu yeni partiler kurulsa bile sonu hüsranla biteceğine inanıyoruz.

Öncelikle, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Allah başımızdan eksik etmesin  kendisine çok büyük geçmişler olsun diyorum, ancak korkulacak bir şey yok Sayın Genel Başkanımın sağlığı çok iyidir, ve şuan da hastanede istirahat etmektedir. Bize gelen genel merkezden emir bu cihettedir."

Milliyetçi Harekat Partisinde son 31 mart seçimlerinde de görüldüğü gibi o potansiyelimizde de yükselmenin olduğuna değinen Başkan Özgün, "31 Mart seçimlerinde Milliyetçi Harekat Partisi yüzde 18.88 oy almıştır ve oyumuz her geçen gün yükselmektedir. Milliyetçi Harekat Partisi Adıyaman İl Teşkilatına her gün  değerli Adıyamanlı hemşehrilerimiz gelip üye olmaktadır. Üye sayımız her geçen gün artmaktadır ve bu vesileyle tüm Adıyamanlı hemşehrilerimizi Milliyetçi Harekat Partisi çatısı altına, davet ediyoruz ve teşekkür ediyoruz."şeklinde ifade etti.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha