Bitkisel Ürünler Üretici Firma Temsilcisi Aslan Palalı, Perre Ajansa yaptığı açıklamada, insan vücudunun salgın ve hastalıklara karşı güçlü olması gerektiğini söyledi.

Günümüzde hormonlu gıdaların vücut direncini zayıflattığını ileri süren Palalı, "Tarlada başlayan mutfaklarımıza gelene kadar hormonlarla DNA’sıyla oynanmış ürünler ve ilaçlarla zehirlerle sofraya koyuyoruz." dedi.

"Beslendiğimiz ürünler doğallıktan çıktı"

Palalı GDA’lı ürünlere karşı özel bir firmanın doğal ürünlerle ek gıdalar geliştirdiğini ve vücut direnci için bu ürünlerin kullanılması gerektiğini kaydetti.

Palalı, şöyle devam etti:

"Yaptığımız işte çok etkili ürünlerimiz söz konusu. Bağışıklık sistemimizi güçlendirelim diyoruz hep. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun, bağışıklık sistemi insanların vücuduna alması gereken vitaminler, proteinler, elementler ve minerallerdir. Eğer siz bunları aldığınız beslendiğiniz gıdalardan vücudunuza tam olarak yeterli derecede gönderemiyorsanız, vücudunuzda çeşitli noktalarında şeker, parkinson, tansiyon, hazımsızlık, migren, dolaşım sistemi, bağışıklık sistemi düşüklük hepsine etki yapar bir patlak verir ve vücudunuza bir hasara yol açar. Yediğimiz beslendiğimiz ürünler doğallıktan çıktı. Tarlada başlayan mutfaklarımıza gelene kadar hormonlarla DNA’sıyla oynanmış ürünler ve ilaçlarla zehirlerle önümüze sofraya koyuyoruz. İşte vücudumuza gönderdiğimiz o gıdaları yetersizliği bu sebepten dolayı yenik düşüyor herhangi bir hastalığa yenik düşüyor."

Gelinen süreçte herkesi ilgilendiren ve dünyayı etkisi altına alan Pandemi içerisinde olduğumuzu aktaran Palalı, şunları kaydetti:

"Bu süreç içerisinde ben astım hastası olan bir insanım alerjik astımı olup aylarca yatan bir insan olmama rağmen bu ürünleri kullandığım için bu ürünlere inandım ve iyi geldiği için bu işi yapıyorum. Çünkü bu ürünleri kullanınca ben o rahatsızlıkları hissetmiyorum artık ben o rahatsızlıklardan uzağım artık ürünlerimiz gerçekten ek gıda takviyelerimiz ve bütün içecek serilerimiz yine derma kozmetik olsun kişisel bakım olsun ve temizlik ürünlerimiz olsun birçoğu yüzde 100 doğal yutulabilir diş macunu.

1985 yılında yapılan bir araştırmada Hollanda da ve Oxford İngiltere üniversitesi ortak çalışmasıyla yapılan bir araştırmada bir muzdaki vitamin değeri yüzde 93. Bir muzda, şimdi biz 90 yıllarında yediğimiz o vitamin değeri yüksek olan bir muzu 33 tane muz yediğimiz zaman bir muz yemiş olacağız şuanda."

"Reishi, ölümsüzlük mantarı olarak biliniyor"

Palalı, hangi hastalık olursa olsun bağışıklık sitemi güçlü kaldığı zaman hastalanma oranının düştüğünü belirterek şöyle devam etti:

"Vücudunuzu yeterince dengeli besliyorsunuz şimdi olay biz en büyük desteğimiz bizim şuan ki kullandığımız ürünlerde LS 1001 ürünümüz. Bizim mucize ürün olarak bilinen 2018’de Amerika FDA belgeli Amerika FDA belgesi olmadan Amerika veriyor bütün ek gıda takviyeleri dünyada satılan bütün ek gıda takviyelerini Amerika’dan FDA belgesi olmadan satış yapamıyorsunuz ve bu mucizevî ürünle başladı Ogansia bu işe ve şuan da ürünlerimizi yelpazemizi ve sayımızı 113 kaleme çıkardık bunla başlayarak büyüyen Ogansia’da 15 çeşit bitkinin endemik özünden yapılan sıvı olarak yapılan bu LS 1001’imiz ve sabahleyin mutlaka kullanıyoruz. Kendim de kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Birde Reishi Mantarlı Black kahvemiz var biz bunlar aç karına 5 aydır kullanıyorum ve çok iyiyim, çok zindeyim çok enerjiğim ve hiçbir rahatsızlığım yok. Her türlü tahlillerimi testlerimi yaptırdım gayet adıma yakışır aslan gibiyim ve yüzlerce bizim ürün tüketicimiz var. Ailemizde olduğu gibi her yerde var ve kesinlikle çok sağlıklıyız çok iyiyiz sizlerinde kullanmasını istiyoruz.

Reishi mantarı diye bir mantar var. Bu mantar sadece Malezya’da olan üzerinden bulunduğu bölgeden uçak bile geçirilmeyen dokusuyla oynanmasın diye kesinlikle atmosfer içerisinde bir herhangi bir yapı bozulmasın diye bu mantarın yetiştiği yerde düşünün yağmur ormanlarında ve gölgede yetişen ağaç kabuklarında yetişen bu mantar bağışıklık sistemimizi inanılmaz derecede güçlendiriyor. Hücrelerimizi yeniliyor LS 1001 21 günde kanımızı temizliyor bağışıklık sistemimizi o kadar güçlendiriyor ki kanımızı temizliyor hücrelerimizi yeniliyorlar ve bunla birlikte yeniden metabolizmamıza çok güçlü katkılar sunarak birçok anlamda katkı sunuyorlar. Bunları kullanıyoruz sabah daha sonra 3–4 bardak su içip kahvaltımızı ondan sonra yapıyoruz. Aç karına aldığımız 2 ürünümüz daha var ben şahsen üçünü kullanıyorum ama herkese öneriyorum. Reishi mantarı ölümsüzlük mantarı olarak bilinen hükümdarların, zenginlerin 2 bin yıldır köleleri göndererek bu mantarı buldurup öğüterek kahvelerine katarak ya da başka şekilde tüketerek sindirim sistemlerini sonra bağışıklık sistemlerini dolaşım sistemlerini vücuduna hücre yapılanmasını yenileyen bu mantarı kullanarak uzun yaşayan insanlar, hükümdarlar olmuş. 2 bin yıldır bu madde kullanılıyor arkadaşlar."

Palalı PL 1001 ürün içeriği hakkında şunları kaydetti:

"LS 1001 tablet şeklinde içinde 60 tane var ve Türkiye’de olmasından kaynaklı doğal naturel olan dışarıdan gelmediği için Türkiye’de yapıldığı için gümrük vergisi de verilmeyince uygun fiyatlara alıyorsunuz Avrupa’da bu fiyatın ben fiyat söylemek doğru olmayabilir bunların 3 katına alıyorlar aynı kapsülü aynı ürünü Reishi mantarını atıyorum 100 liraya satarken dışarıda tam 40 dolar yani 300 liranın üzerinde satılıyor böyle düşününce uygunluk fiyatı anlamında da çok sağlıklı olduğu gibi çokta ekonomik olarak uygun satışları var.

Propolis çok önemli. Propolis bir çoğunuz duymuşsunuzdur şu günlerde özellikle pandemi süreci korona sürecinde çok konuşuldu ulusal medyada reklamlarda hep bahsedildi propolis. Propolis arıların bitkilerin çiçeklerin yeni açtığı zaman arıların kovana koyduğu ilk aşamada baharda ilk açan çiçeklerin en endemik en öz noktasını kendi içine alarak bal yapmadan önce ağaç kabuklarıyla birlikte reçine haline getirip kendi içinde, kovanını sıvadığı dezenfekte yaptığı siteril yaptığı her türlü maddeye karşı kovanını güvene aldığı bir maddeden oluşuyor. Propolis bunlar bütün hepsi aynı şekilde antioksidan olarak, antibiyotik olarak çok güçlü. Reishi mantarı da öyle LS 1001’de aynı şekilde yani bunlar vücudumuzun gereksinim duyduğu bütün gıdaları sağlayarak ve arıların kendi özüyle yaptığı ağaçlardan aldığı kabukla reçine haline getirdiği sıvadığı ürünü o maddeyi arıcılar ve balcılar kazıyarak kovandan çıkarırlar. Ondan yapılan bir ürün 2 kilosundan 10 gram çıkıyor. 2 kilo kovandan düşünün temizleyerek kovanını çıkaran arıcılar balcılar 10 gram propolis üretebiliyorlar."

Bursa'da 6 bin metrekare alan üzerine kurulan Ogansia fabrikasında üretilmektedir

Palalı, piyasada birçok ürün satıldığını ancak sağlıklı yaşam ürünlerini inanarak insanlara verdiklerini aktardı.

Alanında uzman bir kadro ile çalışmaların yapıldığının altını çizen Palalı, şöyle devam etti:

"Türkiye İSO belgeli Tubitakla ortak çalışmalı Uludağ Üniversitesi Kimya Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cevdet Demir ve 40 kişilik tıp heyetimizle bilim heyetimizle Ogansia içerisinde bilimsel çalışmalarla kimyagerlerin biyologların ve doktorların gıda mühendislerinin hepsinin olduğu bir fabrikada Bursa’daki fabrikamızda 6 bin metrekare üzerine kurulmuş Ogansia fabrikasında üretilen ürünlerden bahsediyoruz. Rastgele aktarlarda satılanlardan yada önerilerle yada televizyon reklamlarında birçok ürün tanıtılıyor. Ucuz fiyatlı şunu alana şuda hediye deniliyor üzerine bide şuda hediye ediliyor geliyor içi boş anlamsız ve insanlara zarar veren ürünler. Sizden ricamız halkımızdan ricamız doğru yerlerden doğru ürünleri alın. Bakın şu Ls 1001’imizin içinde olan doğallıkla yani Reishi mantarı ve Ls 1001 vageçilmezimiz dedik ya bizim Ls 1001’in içinde olan ürünlerimiz gerçekten hepsi Türkiye’nin dağlarından, bağlarından, otlarından, yeşilliklerinden ve kesinlikle tarlamızdan yani kendi topraklarımızdan çıkan doğal ürünlerle yapılıyor. Ne var içinde biliyor musunuz? Ls 1001’in arkadaşlar çörek otu ölüm ve ihtiyarlık dışında her derde deva olan çörek otu bu hadistede var biliyorsunuz geçer Kuran-ı Kerim’de de geçer çörek otunun kesinlikle ölüm dışında her şeye çare olduğunu zeytin yaprağı, çoban çökerten, hibiskus, nar çiçeği, at kuyruğu otu, meyan kökü, ısırgan yaprağı, kuş burnu, biliyorsunuz kuş burnu c vitamini ile hepsi ayrı c, d, ,b kalsiyum birçok şey içeren çok değerli bitkiler, enginar yaprağı oda çok değerli bir bitki bakın, hindiba otu, küçük kantaran otu sonra üzüm çekirdeği suyuyla tatlandırılarak ve içinde yine Reishi mantarı ve propolis kullanılarak 15 madde ile 15 doğal bitki ile sıvı halde kullandığımız bu Ls 1001 çok önemli bunu vurgulamak isterim. Biz burada reklam yapmıyoruz sağ olsunlar arkadaşlarımız geldi pandemi sürecinde bu sağlıklı ürünlerimizi doğal ürünlerimizi insanlara sunma anlamında insanlarımız bunun kullanımı doğru olur mu? doğru olmaz mı?"

"Ogansia varsa sağlık var"

Perre Haber Ajansına teşekkür eden Palalı sözlerine şu şekilde devam etti:

"Piyasada satılan piyasada rastgele alınarak bağışıklık sistemine iyi geliyormuş diye yüzlerce binlerce lira harcayıp sonucunda hiçbir şey almayan insanların doğru şeyler kullanmasını istiyoruz. Bu anlamda bize geldiler ve sayın başkanım bunları bize biraz tanıtırmısınız dediler ben teşekkür ediyorum Perre Haber Ajansına. Bize bu fırsatları verdikleri için Ogansia varsa sağlık var Ogansia varsa kesinlikle doğallık var Ogansia varsa yaşamımızda kesinlikle rahatlık var huzur var. Kolostum çok önemli hayvanların ilk üç günde ağız sütü olarak bildiğimiz ürünlerden yapılan bir maddeden yapılan anne sütünden yapılan bir ürün ilk üç gündeki bu çok önemli  kril balığı yağı bakın kril balığının yağı inanılmaz etkili ve Norveç kıyılarında Atlas okyanusu bölgesinde Büyük okyanusta olan kril balığından bahsediyoruz. Karidesin küçüğü olan bir balıktan o balıktan yapılan bir çok değerli ve içinde omega 3 omega 6 destekli vücudumuza bağışıklık sistemimize inanılmaz etkili ve çok kaliteli bir balık yağı hepimizin ihtiyacı olan şeyler yine ben bunu kullanıyorum arkadaşlar sipluna yosundur yine buda mavi ve yeşil yosundan Norveç kıyılarından ve Büyük okyanus kıyılarında olan dünyada her yer de olmayan ve astronot yiyeceği olarak bilinen bu tokluk hissi vererek hem vücudumuza katkı sunuyor hem de zayıflama anlamında direnç anlamında tokluk hissi vererek yediğimiz şeyleri frenleyerek, dizginleyerek, rahatlatarak sizi kilo almaktan da aynı zamanda koruyor. Çok önemli bir bitki biz bunları sizlerle paylaştık ve Reishi mantarlı yeşil çaylarımız var bizim her türlü herkese metabolizmamızı yenilemeye ve gerçektende bağışıklık sistemimizi güçlü tutmaya çok katkı sunuyor ve aynı zamanda kilo vermeye çok katkı sunan yeşil çayımızı günde 1tanesini 1lt suyla akşama kadar yada gün boyu tüketiyorsunuz ve sağlıklı bir yaşam sürüyorsunuz.Biz görevimizi yaptığımıza inanıyoruz. Kahve serimiz var hepsi Reishi mantarlı  yüzde 5, yüzde 8 kahvelerimiz içinde Reishi mantarı var ve kahvelerimizde kesinlikle tatlandırıcı olarak üzüm çekirdeği suyu ve şeker kamışı suyu var onu söyleyeyim ve yine az önce bahsettiğim kolostrumdan  kesinlikle kahvelerin içerisinde olan kremamız anne sütünden yapılan ve birçok anlamda katkı sunan yani kesinlikle ve kesinlikle ağız sütü olarak bilinen sütten yapılan kremasıyla hiçbir kimyasal içermeyen kahvelerimiz Yemen’den geliyor, Çin’den falan gelmiyor. Bu anlamda da gönül rahatlığıyla kahvelerimizi, çaylarımızı yudumlayarak içebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun virüslere her türlü rahatsızlığa karşı güçlü olun diyoruz. Bağışıklık sistemi sadece alacağınız gıdalarla korursunuz oda alamadığımız besinlerde olduğu için bu ek gıda takviyeleriyle alıyoruz."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha