Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı görevine gelen Yeni, birliktelik mesajları verdi.

Yüklerinin ağır olduğunu söyleyen Yeni, "Kendi ekibim ve vatandaşlarımıza güveniyorum. Bunun üstesinden geleceğiz. Biz bu işten uzak insanlar değiliz. Ben 2003 yılında beri Ak Parti teşkilatında mahalle temsilciliği ve 2009-2014 yıllarında belediye meclis üyeliğini yaptım. Burası halkımızın hizmet kapısıdır. Bu kimsenin tekelinde bir parti değildir. Halkımızın hizmetçisiyiz, hizmetkarıyız. Biz hizmetkarlığı yapmaya hazırız. Halkımız için memleketimiz için en iyisini yapma mücadelemizi vereceğiz. Ben burada kendi ekibime ve Kahta halkıma güveniyorum. 2019 seçimine az kaldı. Burada bir yıl süremiz kaldı. İnşallah orada bir zafer elde etmiş olacağız. Kendimize ekibimize ve halkımıza güvenimiz sonsuzdur" dedi. 

"İSTİMLAK ÇALIŞMALARI" 

İş dünyasında yıllardır kendi firmalarında yöneticilik yaptığını anımsatan Yeni, "Organizede ikinci bir kısım istimlakı için gereken projeleri çizeceğiz. Biz TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’a güveniyoruz. Sanayi bakanımızın kapısına gideceğiz. Burayı en hızlı şekilde istimlak gideceğiz.  Organizede yer ayırtıp da süresi dolmuş veya dolacak olan  kardeşlerimize bir sonraki istimlakta yer vermek şartıyla şuanki bizim yatırımcıları ön planda tutmak adına yardım isteyeceğiz" diye konuştu. 

'İşkal ettikleri parselleri bir önceki yatırımcılara ikram etsinler' diyen Yeni, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 "Çünkü yatırımcı iki yıl inşaata başlamadığı sürece orası otomotikmen düşmesi lazım. Bir kısmı düşmemiştir. Onun da düşmesi için kaymakamımız ile el ele kol kola en hızlı bir şekilde ilçemize gelen yatırımcılara yardımcı olacağız. İstanbul’a gidip oradaki iş adamlarımızdan kaymakam ve belediye başkanımız ile beraber öyle bir program yaptık. TBMM Başkanvekilimizin referansı ile İstanbul'daki iş adamlarımız ile Adıyamanlı yatırımcıları buraya getirmek birinci hedefimiz. Önce yer konusunda sıkıntılarımızı gidereceğiz" ifadelerini kullandı.

"DOĞALGAZ YILBAŞINA KADAR DÖŞENMİŞ OLACAK"

Organizeye yılbaşına kadar doğalgazın döşenmiş olacağını belirten Yeni,  "Biz mesele Asus Seramik olarak ikinci yatırım yapacaktık ama doğalgazdan dolayı yatırımı askıya aldık. Benim gibi doğalgaz bekleyen çok firmamız var. Doğalgaz geldikten sonra alt yapısı tamamlandıktan sonra yatırımcılarımızı davet edeceğiz. Organizeyi genişleteceğiz. Biz burada işsizlik istihdamını düşürmek için var gücümüzle tüm yatırımcılarımızı bekliyoruz. Gerekirse suyunu sırtımızdan taşıyıp fedakarlık yapacağız" açıklamasında bulundu. 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha