Pandemi sürecinde yeni uygulamalar üzerinden misafirlerine hizmet vermeye devam eden Elit Güzellik Merkezi, yenilenmek ve daha arınmış bir cilt isteyenler için oluşturduğu profesyonel kadrosu ve sunduğu hizmetlerle müşterilerine “En değerli sensin” diyor.

Pek çok hizmetiyle günün yorgunluğunu atabilirsiniz

Elit Güzellik Merkezi misafirlerini stresten uzaklaştırarak onlar için zamanı bir süreliğine durduruyor.

360 derece hizmet anlayışıyla yola çıkan Elit Güzellik Merkezi, kendini daha da güzelleştirmek isteyen misafirlere özel sunduğu dünyada kabul görmüş ünlü markaların öncülüğünde yapılan özel cilt bakımı uygulamaları, zayıflama, epilasyon seansları, Hi-fu ( yüz gerdirme), bölgesel incelme, ben aldırma, dövme silme, leke tedavisi, dermapen, PRP ve BB Glow ve daha pek çok hizmetiyle günün yorgunluğunu atmalarına yardımcı oluyor.

2016 yılından bu yana Adıyaman’da hizmet vermeye devam eden Elit Güzellik Merkezi, 3 ayrı şubesi ve uzman kadrosuyla vatandaşların hizmetinde olduklarını dile getiren Elit Güzellik Merkezi Müdürü Yağmur Topçu, PHA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının kadın ve erkek müşterilerinin kendilerini daha iyi hissetmeleri olduğunu kaydetti.

"Titiz ve özverili çalışıyoruz"

Topçu, merkezde güvenilir ve son uygulama yöntemlerine yer verdiklerini belirterek, misafirlerimizin daha huzurlu vakit geçirmelerine imkan sunuyoruz. Misafirlerin yüz ve cilt tipine uygun en doğru uygulamalar konusunda bilgilendirme yapılarak hizmet verdiklerinin altını çizen Topçu, “kadınlarımızın yüz anatomileri ve detaylı cilt analizi sonucunda yapılacak uygulamaları belirliyoruz.” dedi.

Pandemi süreci nedeniyle müşterilerimin randevu günü gelmeden bir gün öncesinden arayarak kendilerini maskesiz ve eldivensiz gelmemeleri yönünde uyarıda bulunduklarını ifade eden Topçu, şöyle devam etti:

"Müşterimiz geldiği zaman salona alınmadan önce dezenfektan işlemi yapılıyor ve müşterimizin işlemleri bittikten sonrada tekrardan dezenfektan işlemi yapıyoruz hem kendi sağlığımız için hemde müşterilerimizin sağlığı için bu uygulamayı yapıyoruz. Şuan Lazer epilasyon işlemleri yapılıyor, cilt bakım işlemlerimiz yapılıyor tabi bu pandemi süreci öncesinden bahsediyorum. Pandemi süreci içerisinde olduğumuz için cilt bakımı yapmıyoruz şuan için. Tabi pandemi sürecini çok ağır atlattık hala atlatmaya devam ediyoruz. 30 Temmuz’a kadar geçerli bir kampanyamız mevcut şuan Kurban Bayramına özel bir kampanyamız var, 4 işlem yaptıran her müşterimize her hangi bir işlemi hediye ediyoruz. Bizi diğer güzellik merkezlerinden ayıran özelliğimiz ise bizler bitiş garantisi veriyoruz, seans sınırlaması vermiyoruz. Ödemeleriniz bittikten sonra eğer tüyleriniz bitmemiş ise seanslarınıza ücretsiz bir şekilde gelip devam ediyorsunuz ta ki seçtiğiniz bölgede tüy kalmayıncaya kadar. Şuan bizim merkezimizde görevli doktorlarımız var mesela seans sırasında her hangi bir yan etki veya her hangi bir sorun karşısında doktorlarımız müdahale ediyor ve müdahalenin ardından gereken işlemler devam ediyor yani bizleri tercih eden ve edecek olan müşterilerimiz, bizler için çok değerli. bizler müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelenin fazlasıyla sağlıyoruz, titiz ve özverili bir şekilde çalışıyoruz."

Hizmetlerine büyük bir özveri ve titizlikle devam eden Elit Güzellik Merkezi, her geçen gün yeni ve güvenilir tekniklerle misafirlerine yenilikler sunmaya devam ediyor.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha