Kovid-19 kısıtlamaları döneminde bütün esnaflar gibi zor günler geçirdiklerini ifade eden Dağtekin, Perre Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu.

Dağtekin, devlet destekleriyle ekonomik dar boğazın normale döndüğünü belirterek, "Yeniden normalleşme süreci ile birlikte yine devletimizin attığı büyük bir adımla yeniden normalleşme sosyalleşme hayatı projesi kapsamında, mobilya ve beyaz eşya alımlarında 60 aya kadar devlet bankaları destekli kredi kullanma imkanları verdi ve bu Türkiye tarihinin en uygun fiyatlı kredisi olma özelliği taşıyor. Avantajı çok, onun için evlenecekler evini yenileyecek olanlar bundan faydalanmak isterse mağazamıza bekleriz."şeklinde ifade etti.

"Bin, 2 bin lira arası anında indirim kampanyası var"

Evleneceklere ve evini yenileyecekler için çeşitli kampanyaların bulunduğunu dile getiren Dağtekin, şöyle devam etti:

"Çeyizlik kampanyalar var, onların üstüne yine indirimler var. 10 bin ile 20 bin arası tutarlara karşılık gelen eşyalara bin, bin 500 ve 2 bin lira anında indirim kampanyası var, ayrıca bizim yaptığımız iskontolar var. Şuan zaten stoklarımızda olan ürünlerimizi kendi tercih ettiklerinde de çok daha uygun, zamdan etkilenmemiş şekilde alabilirler. Buradan 3 bin 500 TL’ye de takım alabilirler 10 bin TL’ye de takım alabilirler. Bizlerde destek vererek indirimde bulunuyoruz, yönlendirmelerde bulunuyoruz. Yeni evlenenler içinde zaten, devlet destek veriyor bizlerde kendilerine beyaz eşya ve mobilya takımlarında özel indirimlerde bulunarak destek veriyoruz."

"Derin dondurucu fırsatını kaçırmayın"

Dağtekin, Kurban Bayramı'nın yaklaştığı anımsatarak, derin dondurucuların cazip fiyatlarda olduğuna dikkat çekerek,"Elimizde hatırı sayılı bir stokumuz var. Yani gelip derin dondurucu da alabilirler, takımlarını da alabilirler, bu fırsatı kaçırmasınlar, bu süre zarfında gelmeleri kendileri için daha hesaplı olur."dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha