Genelgeyle, Koronavirüs Tedbirleri İstisnası Hk.konulu genelgesi gereği 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle talepte yaşanacak yoğunluk da göz önünde bulundurularak çiçek satışı yapan iş yerlerinin sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı belirtildi.

Genelge kurallarını göz önünde bulunduran çiçekçi esnaflarında 14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala hareketlilik başladı.

Kent merkezinde çiçekçilik yapan Yalçın Çoban, PHA muhabirine yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı özel genelgeye ilişkin, hafta sonu kısıtlaması kapsamındaki saatlerde servis hizmetlerinin olacağını söyledi.

Çoban, koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu yasaklarının devam ettiğini yasanın verdiği izinle hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, şunları ifade etti:

"Cuma, cumartesi, pazar olarak yani 12-13-14 Şubat olarak gece 00:00'a kadar servisimiz mevcut olacaktır. Onun haricinde müşterilerimiz saat 10.00 ile saat 17.00 arası işyerlerine gelip ürünlere bakabilirler, istedikleri ürünleri alabilirler İçişleri Bakanlığı izni ile herhangi bir sorun olmadan gelip bakıp alabilirler. 

Öncelikle İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge olması gereken bir şeydi. Çünkü sevgililer gününde en azından bir gül bile sevgiyi ifade edecek kadar mutluluk kaynağıdır. Şuan için çiçekçiler olarak bu yasa değiştirildi tabi tüm esnaflarımıza olsa daha iyi olurdu ama bizde hizmetimize devam edeceğiz."

Farklı tasarımlarla müşteriye hitap etmeye çalıştıklarını dile getiren Çoban, "İşyerimizde ahşap, yapay, canlı kesme çiçek ve saksı bitkilerimiz mevcuttur. Çiçekçim02 işletme sahibi olarak Adıyamanlı değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için her türlü hizmeti yapmak zorundayız. Her konuda farklı tasarımlarla farklı işlerimiz ile değerli müşterimize hizmeti sunacağız."dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha